Pretraži sajt
%
×
POVRATAK U ŠKOLU - 2+1 DEČJA AKCIJA
dana sati minuta sekundi

Šerlokove avanture – Slučaj crne magle

15.
8.
2024.

ISBN: 978-86-10-05224-4

Format: 140x210 mm

Broj strana: 128

Povez: mek

Pismo: ćirilica

Žanr: dečji romani

Uzrast: 7-9

 

Slučajevi koje je nemoguće rešiti? Ne brinite, u odličnim ste šapama kad su tu Šerlok i njegov pomoćnik… odnosno ja! Pridružite nam se dok pratimo trag po trag i istražujemo dokaze, sve dok ne rešimo slučaj. Biće to jedna šerlokastična avantura, časnu reč vam daje Stilton, Džeronimo Stilton!

Kao noć crna magla spustila se na Mišington i skrila krađe i nedela. Genijalni Šerlok i njegov verni pomoćnik moraće da zarone u tu maglovitu misteriju kako bi rešili još jedan šerlokastičan slučaj!

Red potencijalnih klijenata stoji ispred zgrade u Ulici spletki broj 13, gde stanuje mišoastičan detektiv…SER ŠERLOK! Koji će slučaj danas biti odabran? Kog će srećnika danas prihvatiti najgenijalniji detektiv svih vremena? Sigurno nekog ko mu je doneo intrigantan, neverovatan, uzbudljiv slučaj!

Serijal knjiga o Džeronimu Stiltonu u izdanju Vulkančića donosi niz naslova do sada neobjavljenih na našem jeziku! Knjige o avanturama čuvenog miša i njegove družine prevedene su na 53 jezika, a prodate su u preko 188 miliona primeraka širom sveta! Džeronimo Stilton je urednik Mišjih novosti, najpoznatijih novina na Ostrvu miševa i „jedan vrlo zanimljiv tip, to jest miš.“ Uživa u pisanju knjiga o svojim pustolovinama, koje su propraćene smehom, šaljivim dosetkama i zabavnim preokretima. U njima ga prate sestra Tea, rođak Trapola i sestrić Bendžamin – likovi koji obogaćuju Stiltonov život i uotpunjuju zajedničke avanture.