Pretraži sajt

Osam pravila ljubavi

Džej Šeti
9.
10.
2024.

ISBN: 978-86-10-05346-3

Format: 145x205 mm

Broj strana: 288

Povez: mek sa klapnama

Pismo: latinica

Žanr: popularna psihologija

 

Autor knjige Razmišljajte poput monaha, bestselera Sandej tajmsa, nudi vodič za svaku fazu ljubavne veze, oslanjajući se na drevnu mudrost i novu nauku.

Niko nas ne postavi da sednemo i nauči kako da volimo. Zato smo često jednostavno bačeni u veze, i to uglavnom samo sa znanjem i iskustvom poteklim iz ljubavnih filmova i pop kulture. Sve do sada.

Umesto predstavljanja ljubavi kao eteričnog koncepta ili kolekcije klišea, Džej Šeti izlaže specifične, delotvorne korake, koji će vam, bolje nego ikada ranije, pomoći u razvijanju veština za negovanje ljubavi. Autor u ovoj knjizi deli uvide o tome kako zajedno da pobeđujete ili gubite, kako da definišete ljubav i kako da se ne raspadnete pri raskidu. Inspirisan vedskom mudrošću i modernom naukom, on se bavi čitavim ciklusom odnosa, od prvih sastanaka i zajedničkog useljenja do raskida i novih početaka, i otkriva nam kako da izbegnemo nasedanje na partnerova lažna obećanja.

Živeći po pravilima Džeja Šetija, svi možemo da volimo sebe, svog partnera i svet bolje nego što smo ikada mislili da je moguće.