Pretraži sajt

LEPA KAO CVET

Eloiza Džejms
2.
10.
2024.

ISBN: 978-86-10-05340-1

Format: 145x205 mm

Broj strana: 304

Povez: mek

Pismo: latinica

Žanr: ljubavni/istorijski

 

Svojeglava naslednica.
Vatreni Amerikanac.
Senzualno i dovitljivo takmičenje.
Došlo je vreme da gospođica Kliopatra Luis pronađe muža, a njen deda, vikont Falkoner, želi da je uvede u visoko društvo i održi obećanje dato njenoj majci. Nezavisna i odlučna, Klio bi više volela da se usmeri na uspešan porodični posao, ali da bi udovoljila dedi, smišlja neobičan plan: na balovima će nositi neprivlačne haljine koje će sigurno odbiti potencijalne udvarače.
U Londonu boravi moćni i harizmatični Džejkob Astor Adison, poslovni čovek koji želi da ugrabi prilike za svoj pozorišni biznis u Americi. Nakon što mu đavolica prerušena u englesku damu ispred nosa ukrade radionicu koja pravi pozorišne kostime, on kipti od besa.
Džejk sklapa dogovor sa Klio, i nekako, usred tog živahnog nadmetanja, oni postaju vrlo bliski, a ono što je počelo kao šala prerasta u veoma ozbiljnu priču. Džejk shvata da mu je Klio ukrala srce. Međutim, za razliku od plemića koji su joj pod nogama, on ne pripada njenom prefinjenom i uglađenom svetu. Uhvaćen između časti i želje, spreman je da se odrekne svega zbog žene koju voli – samo ako ga ona hoće!