Pretraži sajt
%
×
VULKAN KLASICI 30% + 10% NA 3
dana sati minuta sekundi

BIBLIOTEKA IZGUBLJENIH SRCA

11.
9.
2024.

ISBN: 978-86-10-05298-5

Format: 145x205 mm

Broj strana: 304

Povez: mek

Pismo: latinica

Žanr: ljubavni

 

Sloun Parker živi običnim, mirnim životom bibliotekarke u svom običnom, mirnom gradiću. Nikada za sebe ne bi rekla da je usamljena… ali ipak svakog dana jedva čeka da stari namćor Artur Maklohlan dođe da proveri šta ima na policama i da je podbada. Njihov sparing je svetla tačka Slouninog dana i zato se odmah zabrine kad se Artur jednog jutra ne pojavi. A onda prođe još jedan dan, pa još jedan.

Sloun pronalazi starca i otkriva da je prikovan za krevet… i očajnički pokušava da sakrije koliko mu je drago što je vidi. Želeći da unese još malo radosti u Arturov sumoran život, Sloun organizuje improvizovani čitalački klub. S vremenom, usamljeni i pomalo neprilagođeni stanovnici malog, uspavanog grada u čitalačkom klubu pronalaze radost u neočekivanim prijateljstvima. Izgleda da svako od njih čuva posebnu knjigu u svom srcu – ali i razlog da se izgubi (a kasnije i pronađe) među njenim stranicama.

Šarmantna i topla priča o neobičnom klubu i životima (i ljubavima) koje je usput promenio: jer knjige poseduju moć da spoje čak i najusamljenije duše.