Pretraži sajt
%
×
VULKAN KLASICI 30% + 10% NA 3
dana sati minuta sekundi

DOLAZIM PO TEBE I VODIM TE SA SOBOM

2.
9.
2024.

ISBN: 978-86-10-05211-4

Format: 145x205 mm

Broj strana: 352

Povez: mek

Pismo: latinica

Žanr: drama

 

Jednog vrelog leta, u zaboravljenom kutku Italije, sudaraju se veoma različiti univerzumi, i život više nikada neće biti isti.

Mestašce izgubljeno u ništavilu provincijskog puta, koje turisti zaobilaze u širokom luku. Crkva, škola, železnička stanica, salon lepote, kafe, nekoliko kuća. Ali i komarci, jer je močvara blizu. Svet koji diše i pulsira sopstvenom snagom. I dve ljubavne priče.

Tu živi Pjetro, stidljivi sanjar, naivna i čista duša, potajno zaljubljen u svoju vršnjakinju Gloriju, prelepu ćerku bogatog bankara. Povezuje ih nežno prijateljstvo, nagoveštaj ljubavi koja će uskoro biti stavljena na probu. Nakon mnogo godina i bezbroj putovanja i afera, u rodni kraj vraća se Gracijano Bilja, lokalna legenda, školski primer ženskaroša i plejboja, spreman da napokon svije gnezdo. Pjetro i Gracijano srešće se samo jednom u životu, ali njihove sudbine su blisko i neraskidivo povezane.

Može li ljubav da opstane u ovom mozaiku isprepletanih života tragikomičnih, grotesknih likova na ivici ludila, uhvaćenih u vrtlogu slučajnosti?