Pretraži sajt
%
×
POVRATAK U ŠKOLU - 2+1 DEČJA AKCIJA
dana sati minuta sekundi

Kako da ne zagorčate sopstveni život

19.
8.
2024.

ISBN: 978-86-10-05242-8

Format: 145x205 mm

Broj strana: 288

Povez: mek

Pismo: latinica

Žanr: popularna psihologija

 

Da li patite od užasnitisa? Knjiga Kako da ne zagorčate sopstveni život nudi najnovije alate kognitivne psihologije koji će vam pomoći da promenite životnu filozofiju.

Rafael Santandreu objašnjava da su mnogi današnji emocionalni problemi uzrokovani lošom životnom filozofijom i uverenjima koje nam društvo nameće – na primer, kako svi moraju imati partnera da bi bili srećni i veoma važan posao koji ispunjava. Stoga nam je lako da poverujemo da smo nesrećni, depresivni i anksiozni, a sve su to – kako ih autor naziva – užasnitisi!

Prateći ideje istaknutih knjiga iz oblasti psihologije, Rafael Santandreu u ovoj knjizi izlaže s jedne strane praktičan i jasan, a s druge strane potpuno naučni metod koji vodi ka psihološkoj promeni. Takođe, autor navodi anegdote kako sa terapija, tako i iz svog ličnog života, kroz koje nam pokazuje kako da se transformišemo. Kada prevaziđemo depresiju, anksioznost i mrzovolju, možemo postati spokojne, srećne i optimistične osobe – uz pomoć terapeuta ili sami – krojeći sudbinu u kojoj bivamo jači i srećniji ljudi!