Pretraži sajt
%
×
POVRATAK U ŠKOLU - 2+1 DEČJA AKCIJA
dana sati minuta sekundi

OGLEDALO DUŠE

19.
8.
2024.

ISBN: 978-86-10-05276-3

Format: 145x205 mm

Broj strana: 272

Povez: mek

Pismo: latinica

Žanr: ljubavni/istorijski

 

Teško je pronaći muža u regentskoj Engleskoj ako ste mlada dama sa samo pola duše.
Još otkako je na nju bačena vilenjačka kletva, Teodora Etings nema osećaj za strah, postiđenost, pa čak ni za sreću – što je stanje koje je čini žalosno sklonom da upada u razne skandale. Dorin jedini cilj za ovogodišnju londonsku društvenu sezonu jeste da se drži po strani i da bude što neupadljivija kako ne bi osujetila šanse svoje mlađe rođake da pronađe odgovarajuću priliku za brak. Međutim, kad engleski dvorski čarobnjak Lord Sorsje sazna za njeno neobično stanje, Dora će biti još dublje uvučena u buran i uznemirujući svet čarobnjaka i vilenjaka.
Lord Elajas Vajlder je naočit, čudan i nabusit čarobnjak kojeg prati glas da rutinski izvodi po tri nemoguće stvari svakog jutra pre doručka. Čuvši za Dorin slučaj, Elajas odlučuje da joj pomogne da vrati nedostajuću polovinu svoje duše. Ako Dorina reputacija uspe da preživi vilenjačku kletvu i iznenadnu povezanost sa muškarcem od kojeg zazire čitav londonski otmen svet, Dorin život se će možda vratiti u normalu…
Ipak, što više vremena provodi sa Elajasom Vajlderom, Dora sve jasnije uviđa da je možda ipak moguće zaljubiti se čak i ako imaš samo pola duše.