Pretraži sajt
%
×
POVRATAK U ŠKOLU - 2+1 DEČJA AKCIJA
dana sati minuta sekundi

Skriveni crteži

Džejson Rekulak
12.
8.
2024.

ISBN: 978-86-10-05278-7

Format: 145x205 mm

Broj strana: 320

Povez: mek

Pismo: latinica

Žanr: horor i misterija / triler

 

Kada padne noć i senke postanu izdužene i mračne, svaki šum stapa se u simfoniji sablasne atmosfere, a nemir postaje strah u nezaustavljivoj spirali užasa.

Malori Kvin je upravo izašla sa rehabilitacije i zaposlila se kao dadilja kod porodice Maksvel, kako bi čuvala njihovog petogodišnjaka Tedija. Živi u divnoj kućici tik do šume, noću trči idiličnim komšilukom i najzad pronalazi stabilnost za kojom je dugo žudela. Zbližila se sa Tedijem, slatkim, stidljivim dečakom, koji uvek sa sobom nosi blok za crtanje i olovke. Kao i njegovi vršnjaci, Tedi crta drveće, zekice, balone. Ali jednog dana nacrtao je nešto drugačije: čoveka u šumi, koji vuče beživotno telo žene.
S vremenom, Tedijevi crteži postaju sve zlokobniji, a jednostavne teme brzo prerastaju u živopisne crteže, koji prevazilaze umeće jednog petogodišnjaka. Malori sumnja da se u njima kriju tragovi nerazrešenog ubistva.
Kroz zamagljene linije između života i smrti, stvarnosti i mašte, maestralan zaplet prožima svaku stranicu, sa preokretima i crtežima koji oduzimaju dah.