Pretraži sajt
%
×
DO 50% POPUSTA NA SVE BOOKTOK HITOVE
dana sati minuta sekundi

Trilogija Gvendi

Stiven King i Ričard Čizmar
4.
7.
2024.

ISBN: 978-86-10-05225-1

Format: 165x240

Broj strana: 482

Povez: tvrd

Pismo: latinica

Žanr: Horor i misterija

 

Godinama se u Kasl Roku dešavaju neobični događaji, pojavljuju se čudni posetioci, ali jedna priča ostala je nepoznata… sve do sada.

Stiven King se vraća u mistični gradić sa svojim dobrim prijateljem, nagrađivanim piscem horora Ričardom Čizmarom, donoseći pravi kovčeg sa blagom za sve fanove neprikosnovenog kralja žanra.

Život dvanaestogodišnje Gvendi Piterson zauvek će se promeniti kada joj stranac poveri na čuvanje zagonetnu drvenu kutiju. Kutija nudi primamljive poslastice i starinske novčiće, ali je i veoma opasna: stranac je upozorava da će uslediti smrt i uništenje ako pritisne bilo koje od prelepih dugmadi. Jer kutija daje, ali i uzima.

Mnogo godina kasnije, Gvendi je uspešan romanopisac sa obećavajućom karijerom u politici. Međutim, kada se čarobna kutija iznenada ponovo pojavi u njenom životu, ona mora odlučiti da li je spremna da stavi sve na kocku zbog svojih iskušenja.

U uzbudljivoj završnici, moćne mračne sile žele da poseduju kutiju – po svaku cenu. Kucnuo je čas za Gvendin najtajniji i najvažniji zadatak: spasavanje sveta. Ovog našeg, a možda i svih ostalih koji postoje.