- Vulkan izdavaštvo
- Proizvodi
- Ne-fikcija
- SUPERHRANA ZA SVAKI DAN
SUPERHRANA ZA SVAKI DAN
Kulinarstvo
inches
Watch diameter
2.2
inches
Wrist diameter
Image similar to product
SUPERHRANA ZA SVAKI DAN
Džejmi Oliver počeo je da kuva u pabu svojih roditelja, Kriketers, u Klaveringu, u Eseksu, kada je imao osam godina. Nakon što je napustio školu, posvetio se kuvanju, što ga je s vremenom dovelo u restoran River Café, gde je zapao za oko poznatom televizijskom producentskom timu – tako je nastao serijal The Naked Chef.
Džejmi je 2001. godine završio sa serijalom The Naked Chef i u Londonu otvorio restoran Fifteen, koji i danas pruža priliku mladim ljudima da steknu znanja iz oblasti keteringa. Nekoliko godina kasnije poveo je kampanju za promenu kvaliteta obroka u britanskim školama, što je dovelo do značajnih promena u školskom sistemu ishrane. Njegova fondacija vodi restoran Fifteen i pomenuti program obuke u Londonu, kao i sestrinske restorane Fifteen u Kornvolu i Amsterdamu, a osim toga organizuje programe za savladavanje praktičnih kulinarskih veština u Džejmijevim centrima Ministry of Food u Velikoj Britaniji i Australiji. Džejmi je, takođe, smislio poseban predmet za srednje škole Džejmijeve veštine kuvanja kod kuće, kao i program za upoznavanje učenika osnovnih škola sa osnovama uzgajanja povrća i kuvanja. Fondacija, takođe, radi širom SAD na uvođenju obrazovnih programa u vezi sa ishranom u škole, kompanije i lokalna udruženja, koristeći partnerstva da bi u te programe uključila što više ljudi.
Među Džejmijevim restoranima su i Barbecoa i lanac Džejmijevih italijanskih restorana u Velikoj Britaniji i inostranstvu. Širok dijapazon njegovih prehrambenih i ostalih proizvoda popularan je u svim krajevima sveta.
Redovno piše članke za svoj Džejmi magazin, pojavljuje se na Jutjub kanalima Oliver’s Food Tube i Drinks Tube, ima pet nagrađivanih aplikacija i do sada je objavio šesnaest kuvara -best-selera, a svaki od njih bio je propraćen i televizijskim emisijama.
Džejmi živi u Londonu i Eseksu sa svojom ženom, Džuls, i njihovom decom, Popi, Dejzi, Petal, Badijem i Riverom. Ovo je najličnija knjiga koju sam do sada napisao, a da bih je napisao, proputovao sam čitav svet zdravlja i ishrane. Sada, služeći se onim u šta se najbolje razumem – a to je neverovatna hrana – želim da vam podarim knjigu koja će vas inspirisati i omogućiti vam da živite svoj najzdraviji, najsrećniji i najproduktivniji mogući život.
Hrana postoji da bismo u njoj uživali, da bismo je slavili i delili s drugima, a zdrava, hranljiva ishrana treba da bude raznovrsna, ukusna i prijatna. O
va knjiga sadrži mnoštvo recepata za kompletne, izbalansirane obroke koji će vas istovremeno zasititi i zagolicati vaše čulo ukusa, a zahvaljujući tome što sam uložio mnogo napora da proučim nutricionistički svet, možete biti sigurni da, koji god recept da odaberete, nećete pogrešiti. Dovoljno je da usvojite samo neke ideje iz ove knjige i već ćete promeniti svoj stav o hrani, a usput ćete steći dovoljno znanja da možete donositi pravilne odluke kada je reč o ishrani.
Voli vas vaš Džejmi
- NSZ
+381 69 2562 766
Radnim danima od 7 do 15 sati
Džejmi Oliver počeo je da kuva u pabu svojih roditelja, Kriketers, u Klaveringu, u Eseksu, kada je imao osam godina. Nakon što je napustio školu, posvetio se kuvanju, što ga je s vremenom dovelo u restoran River Café, gde je zapao za oko poznatom televizijskom producentskom timu – tako je nastao serijal The Naked Chef.
Džejmi je 2001. godine završio sa serijalom The Naked Chef i u Londonu otvorio restoran Fifteen, koji i danas pruža priliku mladim ljudima da steknu znanja iz oblasti keteringa. Nekoliko godina kasnije poveo je kampanju za promenu kvaliteta obroka u britanskim školama, što je dovelo do značajnih promena u školskom sistemu ishrane. Njegova fondacija vodi restoran Fifteen i pomenuti program obuke u Londonu, kao i sestrinske restorane Fifteen u Kornvolu i Amsterdamu, a osim toga organizuje programe za savladavanje praktičnih kulinarskih veština u Džejmijevim centrima Ministry of Food u Velikoj Britaniji i Australiji. Džejmi je, takođe, smislio poseban predmet za srednje škole Džejmijeve veštine kuvanja kod kuće, kao i program za upoznavanje učenika osnovnih škola sa osnovama uzgajanja povrća i kuvanja. Fondacija, takođe, radi širom SAD na uvođenju obrazovnih programa u vezi sa ishranom u škole, kompanije i lokalna udruženja, koristeći partnerstva da bi u te programe uključila što više ljudi.
Među Džejmijevim restoranima su i Barbecoa i lanac Džejmijevih italijanskih restorana u Velikoj Britaniji i inostranstvu. Širok dijapazon njegovih prehrambenih i ostalih proizvoda popularan je u svim krajevima sveta.
Redovno piše članke za svoj Džejmi magazin, pojavljuje se na Jutjub kanalima Oliver’s Food Tube i Drinks Tube, ima pet nagrađivanih aplikacija i do sada je objavio šesnaest kuvara -best-selera, a svaki od njih bio je propraćen i televizijskim emisijama.
Džejmi živi u Londonu i Eseksu sa svojom ženom, Džuls, i njihovom decom, Popi, Dejzi, Petal, Badijem i Riverom. Ovo je najličnija knjiga koju sam do sada napisao, a da bih je napisao, proputovao sam čitav svet zdravlja i ishrane. Sada, služeći se onim u šta se najbolje razumem – a to je neverovatna hrana – želim da vam podarim knjigu koja će vas inspirisati i omogućiti vam da živite svoj najzdraviji, najsrećniji i najproduktivniji mogući život.
Hrana postoji da bismo u njoj uživali, da bismo je slavili i delili s drugima, a zdrava, hranljiva ishrana treba da bude raznovrsna, ukusna i prijatna. O
va knjiga sadrži mnoštvo recepata za kompletne, izbalansirane obroke koji će vas istovremeno zasititi i zagolicati vaše čulo ukusa, a zahvaljujući tome što sam uložio mnogo napora da proučim nutricionistički svet, možete biti sigurni da, koji god recept da odaberete, nećete pogrešiti. Dovoljno je da usvojite samo neke ideje iz ove knjige i već ćete promeniti svoj stav o hrani, a usput ćete steći dovoljno znanja da možete donositi pravilne odluke kada je reč o ishrani.
Voli vas vaš Džejmi
Karakteristika | Vrednost |
---|---|
Kategorija | Ne-fikcija |
Autor | Džejmi Oliver |
Težina specifikacija | 0.5 kg |
Oblast | Kulinarstvo |
Pismo | Latinica |
Povez | Tvrd |
Godina | 2016 |
Format | 189x246 |
Broj strana | 312 |
Jedinstvena usluga
Isporuka na teritoriji Srbije vrši se kurirskom službom AKS. Uobičajeno vreme dostave je 3 radna dana od potvrde porudžbine.
Isporuku u inostranstvo vršimo preko kurirske službe DHL. Pošiljke van Srbije šaljemo DHL-om isključivo fizičkim licima. Plaćanje za porudžbine iz inostranstva moguće je izvršiti isključivo platnim karticama.
Kupovina na našem sajtu je omogućena registrovanim i neregistrovanim kupcima. Da biste se registrovali, potrebno je da popunite polja na strani REGISTRACIJA, a zatim pratite uputstva koja su vam stigla na e-mail adresu koju ste ostavili.
Kupovina je sigurna. Svi podaci o kupovini vidljivi su samo administratoru. Podaci o Vašoj kreditnoj kartici biće šifrirani i dostupni samo banci koja obavlja transakciju.