Pretraži sajt

Majić još jednom potvrdio veliku reputaciju; na štandu Vulkana premijera knjige „Digitalna prizma“ 

27.
10.
2024.

Pretposlednjeg dana Sajma knjiga, u subotu, 26. oktobra, štand Vulkan izdavaštva bio je rezervisan za premijeru knjige Digitalna prizma i potpisivanje autora Gorana Pitića, čije delo, koje je priredio sa kolegom Branislavom Vujovićem, obuhvata dvadeset dva rada eminentnih stručnjaka.

Njihov zajednički doprinos oličen je u pozivu na razmišljanje i bolje razumevanje brojnih fenomena digitalnog doba, koji oblikuju i sadašnjost i budućnost.

Ova knjiga kroz prizmu uticaja novih tehnologija na naš svakodnevni život daje ekspertska viđenja autora u otvorenom dijalogu, a osim toga, u njoj se govori o velikim očekivanjima, ali i o njihovim pratećim rizicima. Posetioci su imali priliku da do 17 sati razmene iskustva i mišljenja sa Pitićem, nakon čega je mesto za potpisivanje četiri romana i zbirke priča bilo rezervisano za Miodraga Majića.

Redovi i duge kolone, kao i strpljiva publika nagovestili su da će ovo biti još jedno veče za pamćenje. Poštovaoci i ljubitelji Majićevih ostvarenja čekali su dva sata u redu kako bi se pozdravili sa autorom i dobili potpisane primerke knjiga: Pod tuđim suncem, Deca zla, Ostrvo pelikana, Rudnik, U ime naroda i nove priče.

I ovaj Sajam knjiga zabeležio je nove rekorde – Majićev četvrti roman Pod tuđim suncem najtraženiji je naslov od početka Sajma, a ukoliko niste imali priliku da ga već pročitate, možete ga još danas potražiti na Vulkanovom štandu i na sajtu vulkani.rs, po specijalnoj sajamskoj ceni.