Pretraži sajt

Poseban Školski dan na Vulkančićevom štandu – deca u trci za potpise Mirjane Milenić i Slobodana Stanišića

24.
10.
2024.

Svaki četvrtak tokom Sajma knjiga ima posebnu draž, jer je namenjen najmlađima – ali ovogodišnji Školski dan na Vulkančićevom štandu ostaće upamćen po sjajnoj energiji koju su mališani pokazali i njihovoj velikoj želji i entuzijazmu da se upoznaju i druže sa omiljenim autorima Mirjanom Milenić Mimi i Slobodanom Stanišićem.

Danas su posetiocima premijerno predstavljene nove Mirjanine edukativne karte Laugh ‘n‘ learn, kao i najnovija knjiga Slobodana Stanišića Istorijska slagalica: Od Nemanje do Nemanje.

Kroz igru i interakciju s autorkom Mirjanom Milenić Mimi, deca i njihovi roditelji istovremeno su vežbali logičko zaključivanje, unapređivali svoje znanje engleskog jezika i zabavljali se.

Jedan od najpoznatijih pisaca za decu i mlade u Srbiji Slobodan Stanišić družio se sa svojim novim i starim čitaocima, koji su pokazali najviše interesovanja da im se osim nove knjige, potpišu i knjige iz serijala Istorijska potraga, kao i već čuvena Tango za troje.

Brojni mališani i njihovi roditelji, učitelji i nastavnici posvetili su posebnu pažnju knjigama u izdanju Vulkančića, koje i vi možete nabaviti do 27. oktobra u halama 1 i 4 po specijalnim sajamskim cenama.