Pretraži sajt
%
×
ODABRANI DEČJI NASLOVI 50%
dana sati minuta sekundi

„Tejlor: Iz ere u eru“ dominira top-listom Sandej tajmsa

24.
9.
2024.

Biografija koja osvaja

Intrigantna biografija Tejlor: Iz ere u eru, u kojoj autorka i muzička novinarka Kerolajn Salivan istražuje putovanje Tejlor Svift od mlade kantri umetnice do pop fenomena, već deset nedelja zauzima mesto među deset najprodavanijih na listi Sandej tajmsa, što dodatno potvrđuje njen ogroman uticaj i popularnost.

Ova knjiga pruža jedinstven uvid u izvanredno putovanje Tejlor Svift kroz svet muzike, osvetljavajući sve izazove i trijumfe koje je doživela tokom godina i kako je od odrastanja na farmi jelki uspela da osvoji svet i napuni arene svojim nastupima.

Od njenog debitantskog albuma 2006. godine, Tejlor je prodala više od 200 miliona albuma, rasprodala bezbroj arena širom sveta i oborila rekorde u prodaji karata svojim Eras filmom.

Inspiracija i glas mladim devojkama, ženama i LGBTQ+ zajednici širom sveta, Tejlor je otvorena feministička ikona, aktivistkinja, moćna preduzetnica i jedna od najplodnijih tekstopisaca zadnjih godina. Inspiracija i glas mladim devojkama, ženama i LGBTQ+ zajednici širom sveta, Tejlor je otvorena feministička ikona, aktivistkinja, moćna preduzetnica i jedna od najplodnijih tekstopisaca zadnjih godina.Spotifaj ju je 2023. godine proglasio za najstrimovaniju umetnicu globalno i jedina je umetnica koja je osvojila četiri Gremija za album godine.

Tejlor ne pokazuje znakove usporavanja; njena priča je priča o snazi, inspiraciji i neprekidnom traganju za umetničkim izražajem. Njena sposobnost da menja stil sa svakim albumom pokazuje da njena zvezda ne prestaje da sija.

Biografiju Tejlor: Iz ere u eru potražite na sajtu vulkani.rs ili u najbližoj knjižari Vulkan.