Pretraži sajt
%
×
POVRATAK U ŠKOLU - 2+1 DEČJA AKCIJA
dana sati minuta sekundi

Impozantnih 57 miliona prodatih knjiga Džodžo Mojes širom sveta

16.
8.
2024.

Trilogija Dok nisam srela tebe dostigla tiraž od 29 miliona

Romani britanske autorke Džodžo Mojes postigli su ogroman uspeh prodajom od 57 miliona primeraka širom sveta. Ovaj impresivni broj ne samo da svedoči o autorkinoj popularnosti već potvrđuje snagu njenog narativnog stila i sposobnost da se poveže sa čitaocima na dubokom emocionalnm nivou. Priče Džodžo Mojes pronašle su mesto u srcima mnogih, što je doprinelo dostizanju statusa jedne od najprodavanijih autorki.

Romani Dok nisam srela tebe, Posle tebe i Zauvek moj dragi dostigli su tiraž od neverovatnih 29 miliona, od čega je samo prvi roman čuvene trilogije, koji je doživeo i filmsku adaptaciju, prodat u neverovatnih 16 miliona primeraka.

Za roman Dok nisam srela tebe kaže se da je više od ljubavne priče. Ovo je pripovest o hrabrosti, stvarnim ljudskim sudbinama i donošenju teških odluka – ovo je uputstvo kako da preživite život.

A gde se jedna priča završi, druga počinje... Kako čovek nastavi dalje kada izgubi voljenu osobu? Kako može da pohvata deliće svog života, okrene novi list? O tome nam Džodžo Mojes govori u briljantnim nastavcima globalnog bestselera – Posle tebe i Zauvek moj dragi.

Nezaboravne ljubavne romane Džodžo Mojes je Vulkan izdavaštvo učinilo dostupnim čitaocima u Srbiji. Pored bestseler trilogije, objavljeni su i Snovi u plavom, Ne oklevaj ni tren, Poklanjam ti zvezde i U tuđim cipelama, koje možete potražiti na sajtu vulkani.rs ili u omiljenoj knjižari Vulkan.