Pretraži sajt
%
×
DO 50% POPUSTA NA SVE BOOKTOK HITOVE
dana sati minuta sekundi

Melisa da Kosta na tronu: Roman „Sva plava boja sa neba“ nadmašio tiraže Musoovih bestselera

25.
12.
2023.

Svetski i francuski izdavački fenomen u izdanju Vulkan izdavaštva

Nakon dvanaest godina, sa samog vrha liste najprodavanijih knjiga u Francuskoj, čuvenog Gijoma Musoa svrgnula je Melisa da Kosta.

Sa više od 1,1 milion prodatih knjiga Da Kosta je izbila na prvo mesto na listi najtraženijih romana sa francuskog govornog područja, navodi Parizjen.

Svetski i francuski bestseler Sva plava boja sa neba, koji je tridesettrogodišnjoj spisateljici doneo svetsku slavu, čitaocima u Srbiji učinilo je dostupnim Vulkan izdavaštvo.

Istražujujući ljudsku ranjivost, duboko prijateljstvo i važnost da se svaki trenutak živi punim plućima, autorka nam je podarila duboko dirljivu priču o kraju života koji dolazi prerano, o poslednjem putovanju, ali i o radosti življenja, apsolutnoj lepoti otkrivanja drugih ljudi i čaroliji naših osećanja.

Od prvih kilometara, pa sve do poslednje stranice romana koji nas podseća da je čak i u bolesti moguće pronaći lepotu, milost i iskupljenje, osećaćete radost i ljubav, strah i bes, tugu i nadu.

Svetski izdavački fenomen Sva plava boja sa neba, oda životu, prijateljstvu i samootkrivanju, kroz oči dva bića koja je sudbina spojila u poslednjoj avanturi, dostupan je na sajtu vulkani.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.