Pretraži sajt

Akademija jednoroga: „Arijana i Šaptač“ i „Roza i Kristal“ uskoro u prodaji

9.
10.
2024.

Ljubav je najlepša magija

Zamislite školu u kojoj svako dete dobija svog jednoroga, gde svaka pustolovina donosi nova čuda! Pripremite se za magičnu avanturu u kojoj će vas Arijana i Šaptač i Roza i Kristal odvesti u svet u kom snovi postaju stvarnost!

Nove čarobne knjige iz voljenog serijala Akademija jednoroga oduševiće sve male zaljubljenike u jednoroge i one koji veruju da je prijateljstvo najmoćnija čarolija.

Zajedno s nezaboravnim junacima krenite u bajkovite avanture, upoznajte čarobne jednoroge i uživajte u duhovitim preokretima i prelepim ilustracijama koje oživljavaju svaku stranicu!

Arijana, devojčica sa velikim snovima, provodi dane u konjušnicama Akademije, gde brine o svom prelepom jednorogu Šaptaču. Njihova priča počinje kao igra, ali se pretvara u pravu avanturu kada životinje naprasno napuste čarobnu šumu. Zajedno, Arijana i Šaptač moraju da se suoče s nepoznatim i vrate svoje prijatelje kući. Njihovo putovanje otkriva koliko je važno da verujemo jedni u druge i kako prave vrednosti jačaju prijateljstvo.

S druge strane, Roza se raduje početku nove školske godine na Akademiji jednoroga. Uzbuđenje joj se rasplamsava poput duge kada upozna svog jednoroga Kristal. Njihova avantura postaje pravi izazov kada čarobna mapa iznenada prestane da radi. Roza shvata da je tajno putovanje do Svetlucave pećine njihovo jedino rešenje. Na tom putu otkriće da je ljubav najlepša magija od svih.

Arijana i Šaptač i Roza i Kristal, knjige koje nas podsećaju da su ljubav i prijateljstvo najjače moći koje imamo, uskoro će biti dostupne na sajtu vulkancic.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.

U međuvremenu istražite i druge priče iz ovog čarobnog serijala: Izabel i Oblačak, Sofija i Duga, Skarlet i Plamena, Ava i Zvezdana, Lejla i Plesač, Olivija i Pahulja.