Pretraži sajt

Za noći ispunjene čarolijom: Vulkančićeve nežne priče za pospane mališane

8.
10.
2024.

10 priča o životinjama za laku noć i Najlepše priče svih vremena

Knjige 10 priča o životinjama za laku noć i Najlepše priče svih vremena, koje će mališanima otkriti važnost prijateljstva i hrabrosti, držaće ih u čarobnom zagrljaju i kada utonu u san.

Divno ilustrovana, knjiga 10 priča o životinjama za laku noć otvara vrata šumskog raja, gde simpatični junaci, poput veselih dabrova i mudrih sova, pričaju priče ispunjene lepotom prirode. U ovoj knjizi, svaka pustolovina nosi važnu lekciju o prijateljstvu i zajedništvu, a vaši omiljeni prijatelji pozivaju vas na putovanje kroz čarobnu šumu.

Pogledajte liščevu prvu predstavu, sa ježom krenite u veliku avanturu! Uživajte u vodenoj zabavi sa žapcem, gde se svaka kap kiše pretvara u veselu igru!

U raskošnoj antologiji Najlepše priče svih vremena, mališani će se ponovo susresti s nezaboravnim junacima poput Fileasa Foga, rešenog da za osamdeset dana proputuje svet, i Alise, koja istražuje čarobnu Zemlju čuda.

Da li ste znali da je Luis Kerol napisao čuvenu bajku da bi zabavio pravu Alisu, ćerku svog prijatelja? Ili da su Dorotine čarobne srebrne cipelice iz Čarobnjaka iz Oza postale crvene kako bi se bolje videle na bioskopskom platnu?

Uživajte u čitanju deset najlepših priča svih vremena – Put oko sveta za osamdeset dana, Knjiga o džungli, Zvonar Bogorodičine crkve, Čarobnjak iz Oza, Aladin i čarobna lampa, 20.000 milja pod morem, Pustolovine Robina Huda, Alisa u Zemlji čuda, Mobi Dik i Don Kihot, i saznajte mnoge zanimljivosti o njihovim piscima i okolnostima pod kojima su nastale.

Pripremite se za noći ispunjene čarolijom – 10 priča o životinjama za laku noć i Najlepše priče svih vremena potražite na sajtu vulkancic.rs ili u omiljenoj knjižari Vulkan.