Pretraži sajt

Prozori u svet mašte i znanja: Novi edukativni serijali u Vulkančiću

4.
10.
2024.

Megavežbanka 1 i 2 i Hajde da istražimo

Zamislite svet u kojem mališani postaju hrabri gusari, veseli dinosauri ili čak magični jednorozi, i to dok rešavaju pregršt fantastičnih zadataka!

U novim Vulkančićevim izdanjima iz serijala Megavežbanka i Hajde da istražimo, prozorčići otkrivaju fascinantne činjenice o svemiru i ljudskom telu i omogućavaju mališanima da postanu pravi mali istraživači.

U Megavežbanci 1 deca će se susresti sa neustrašivim gusarima, umiljatim životinjama i veličanstvenim dinosaurima. Kroz razne zadatke poput spajanja tačkica, pronalaženja izlaza iz lavirinta i uočavanja razlika, mališani će razvijati svoje logičke i motoričke veštine. Uz to, više od 500 nalepnica za ukrašavanje omogućiće im da izraze svoje ideje i kreativnost.

Čarobni svet magičnih jednoroga, vilenjaka i sirena u Megabežbanci 2 otvara vrata novim avanturama. Deca će uživati u raznolikim aktivnostima, savršenim za podsticanje timskog rada.

Uz serijal Hajde da istražimo, mališani će se upustiti u otkrivanje tajni svemira i ljudskog tela.

Knjiga Svemir sadrži više od 50 prozorčića koji otkrivaju zanimljive informacije o raketama, sletanju na Mesec i Mars, kao i o Međunarodnoj svemirskoj stanici.

Da li ste znali da je od 1998. godine više od 250 ljudi posetilo tu stanicu i da je astronaut na Mesecu šest puta lakši nego na Zemlji?

Naučite ove i mnoge druge činjenice i upustite se u svemirsku avanturu!

Uz knjigu Ljudsko telo mališani će saznati kako dišemo, kako funkcionišu naša čula, a kako kosti i mišići.

Da li ste znali da je potrebno oko 10 sekundi da se nakon gutanja hrana spusti u stomak? A da u telu postoji više od 200 kostiju koje zajedno čine skelet?

Fascinantna saznanja će vas podstaći da bolje razumete svoje telo i brinete o njemu.

Savršene priručnike za male avanturiste potražite na sajtu vulkancic.rs ili u omiljenoj knjižari Vulkan.