Pretraži sajt

Nova Stiltonova priča puna smeha: „Džinovi sa Čokoladnih brežuljaka“ u prodaji

4.
10.
2024.

Uzbudljiva avantura na Atolu srećnih ostrva

Pridružite se Džeronimu Stiltonu i otkrijte zašto su njegove priče nežnije od mocarele, ukusnije od grijera i slasnije od gorgonzole – omiljene širom sveta! Pripremite se za putovanje na Atol srećnih ostrva, gde naš omiljeni miš rešava novu misteriju.

U najnovijoj avanturi Džinovi sa Čokoladnih brežuljaka čitaoci će se suočiti s neobičnim događajem. Zastrašujući džinovski otisci stopala uništavaju šumu, a naš hrabri i domišljati miš odlučuje da to istraži, i tu počinje prava akcija. Da li su se džinovi iz stare, ostrvske legende zaista vratili?

Ova knjiga je neodoljiva kombinacija misterije, avanture i humorističnih situacija. Uz Džeronima, najmlađi čitaoci će upoznati šarolike likove – njegove prijatelje koji su uvek spremni da mu pomognu, kao i one simpatične, ali pomalo nezgrapne glodare koji često upadaju u nevolje.

Džeronimo nije običan miš; on je simbol radoznalosti i avanturizma. Njegova hrabrost i sposobnost da se suoči sa izazovima, čak i kada su pomalo zastrašujući, inspirišu mlade čitaoce da veruju u sebe.

Knjiga Džinovi sa Čokoladnih brežuljaka je savršen izbor za sve mališane koji traže avanturu i zabavu na svakom koraku. Pripremite se da zaronite u svet pun smeha i iznenađenja – avanturu potražite na sajtu vulkancic.rs ili u omiljenoj knjižari Vulkan!