Pretraži sajt
%
×
VULKAN KLASICI 30% + 10% NA 3
dana sati minuta sekundi

Fantastične zvučne knjige za male radoznalce: „Farma“ i „Vozila“

12.
9.
2024.

Uživajte u interaktivnoj igri punoj uzbudljivih zvukova i slika

Da li ste spremni za avanturu koja će mališanima doneti radost, zabavu i nova znanja? Knjige pune šarenih ilustracija iz serijala 50 neverovatnih zvukova Farma i Vozila pružaju jedinstvenu priliku za istraživanje sveta oko nas na način koji će očarati vaše mališane.

Knjiga Farma povešće ih u otkrivanje živopisnog sveta farme kroz 50 neverovatnih zvukova. Od veselih pilića koji pijuču, preko krava koje muču, do uzbudljivog galopa konja, svaka stranica pruža bogatu zvučnu stimulaciju.

Pritiskom na dugmiće, mali istraživači će čuti zvukove koji pripadaju svakoj prikazanoj životinji, što doprinosi razvoju veštine slušanja i prepoznavanja zvukova.

Šarene ilustracije i interaktivni elementi čine ovu knjigu idealnim alatom za decu koja žele da upoznaju stanovnike vesele farme, istražujući i učeći kroz igru.

U knjizi Vozila, svaka stranica puna fantastičnih ilustracija i zvukova koji oživljavaju različita prevozna sredstva – od poljoprivrednih i građevinskih mašina do brzih automobila i škripavih bicikala.

Mali istraživači mogu aktivirati zvukove pritiskom na dugmiće, što učenje o prevoznim sredstvima i njihovim funkcijama pretvara u zabavu. Ova knjiga omogućava deci da istraže dinamičan svet saobraćaja, razvijajući svoje znanje o vozilima kroz zvukove i slike.

Obe knjige su dizajnirane tako da stimulišu maštu, razvijaju veštinu slušanja i pruže radost kroz otkrivanje novih zvukova. S obzirom na svoje interaktivne karakteristike i edukativne vrednosti, knjige Farma i Vozila su savršen poklon za male istraživače i ljubitelje avantura. Uskoro ih možete potražiti na sajtu vulkancic.rs ili u omiljenoj knjižari Vulkan.