Pretraži sajt
%
×
VULKAN KLASICI 30% + 10% NA 3
dana sati minuta sekundi

Fantastični vodiči za sve zaljubljenike u svet japanskih mangi uskoro u Vulkančiću

3.
9.
2024.

Manga: Učim da crtam – U Chibi stilu i Obojte likove u Chibi i Kawaii stilu

Dragim ljubiteljima japanskih mangi Vulkančić uzbuđeno predstavlja dve fantastične knjige koje će ih povesti na neverovatno umetničko putovanje u svet Chibi i Kawaii stila! Manga: Učim da crtam – U Chibi stilu i Obojte likove u Chibi i Kawaii stilu su pravi umetnički dragulji koji će vam pružiti ne samo zabavu već i inspiraciju za stvaranje vlastitih umetničkih dela.

Knjiga Manga: Učim da crtam – U chibi stilu je savršena za sve zaljubljenike u Chibi stil – slatke likove sa velikim, svetlim i izraženim očima.

Otkrijte sve tajne koje čine ovaj stil tako jedinstvenim! Uz detaljna uputstva i „korak po korak“ vodiče, nacrtaćete čak 39 preslatkih Chibi likova iz svakodnevnog života, heroje i fantastična stvorenja. Knjiga sadrži jasne ilustracije i detaljna objašnjenja tehnike koju ćete koristiti, savete i trikove kako da dodate osobine i karakter vašim Chibi likovima.

U knjizi Obojte likove u Chibi i Kawaii stilu pronaći ćete 73 crteža Chibi i Kawaii likova, koje možete obojiti prateći zadati model ili po svojoj volji. Bilo da ste ljubitelj Chibi stilizovanih likova ili Kawaii simpatičnih figura, ova bojanka je idealna za opuštanje i kreativno izražavanje.

Knjiga je posebno dizajnirana i sadrži raznovrsne crteže u Chibi i Kawaii stilu – od simpatičnih životinja i fantastičnih stvorenja do šarmantnih likova iz popularnih manga serijala.

Zaronite u svet čarobnih likova i unesite malo umetničke magije u svoj život! Knjige će uskoro biti dostupne na sajtu vulkancic.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.