Pretraži sajt
%
×
VULKAN KLASICI 30% + 10% NA 3
dana sati minuta sekundi

Tri fantastična Vulkančić izdanja za radoznale umove

3.
9.
2024.

Neodoljiva preporuka za decu uzrasta od 7 do 9 godina

Za sve male avanturiste i entuzijaste Vulkančić je objavio tri izuzetna naslova koja otvaraju vrata sveta mašte, znanja i zabave! Predstavljamo tri sjajne knjige koje su ključ za neverovatna otkrića i uzbudljive avanture koje će nadahnuti, obrazovati i zabaviti sve mališane uzrasta od sedam do devet godina.

Za male radoznalce koji pronalaze radost u otkrivanju tajni prošlih epoha, gde mašta ne poznaje granice, Vulkančić je objavio pregršt izdanja u kojima se nauka susreće sa starim legendama i svaka slika priča uzbudljivu priču. Uronite u magičnu oazu iz doba jure! Knjiga 200 pitanja i odgovora o dinosaurima pružiće odgovore na najčudnija i najzanimljivija pitanja o dinosaurima. Zašto je tiranosaur imao kratke ruke? Zašto su dinosauri bili tako veliki? Zašto pterodaktili nisu dinosauri? Putujući kroz praistoriju u svet dinosaura mesojeda i biljojeda, te vodenih i letećih gmizavaca, deca će uživati otkrivajući zanimljivosti, detalje i čudesa.

Ko kaže da matemika ne može da bude uzbudljiva? Na stranicama knjige Matematičke igre za decu pronaći ćete različite zadatke, aktivnosti i mozgalice koje su podeljene u četiri grupe, od početničkog nivoa, pa sve do ekspertskog. Ovi zanimljivi zadaci i igre stimulišu razvoj logičkog razmišljanja i povezivanja, tako da će se dete, vežbajući osnovne računske operacije i rešavajući kreativne zadatke, satima zabavljati uz matematiku i šarene ilustracije.

Vulkančić je objavio novu knjigu dečje autorke Mirjane Milenić Mimi – Jezičke olimpijske igre, namenjenu svima onima koji žele da na lak i zanimljiv način unaprede svoje znanje engleskog jezika i obogate svoj vokabular. Ova knjiga donosi mnoštvo zanimljivosti iz sveta sporta i Olimpijskih igara – sve na jednom mestu! Jezičke olimpijske igre imaju za cilj da podstaknu logičko razmišljanje i zaključivanje, kao i da kroz igru razviju i unaprede jezičke veštine iz engleskog jezika, korisne za svakodnevnu komunikaciju.

Svi ovi naslovi pružaju jedinstvenu priliku za učenje i zabavu. Uvrstite ih u biblioteku vaših mališana i omogućite im da istražuju, uče i rastu uz knjige koje su poučne koliko i uzbudljive. Posetite sajt vulkancic.rs ili omiljenu knjižaru Vulkan.