Pretraži sajt
%
×
POVRATAK U ŠKOLU - 2+1 DEČJA AKCIJA
dana sati minuta sekundi

Vicevi na engleskom jeziku: „Laugh’n’learn“ edukativne karte Mirjane Milenić uskoro u prodaji

29.
8.
2024.

Interaktivne igre za decu

Učenje engleskog jezika može biti izazovno, ali uz inovativne metode, proces može postati zabavan i uzbudljiv. Takvu metodu predstavljaju karte Laugh’n’learn iz edukativnog serijala Učim i igram se, uz koje deca na jednostavan i zanimljiv način mogu poboljšati svoje jezičke veštine.

Humor je odličan način da se nove reči lakše upamte, a proces učenja postaje zabavna avantura. Šaljive karte Laugh’n’learn su ključni alat za usvajanje novih znanja, a evo kako ova metoda funkcioniše i zašto je izuzetna.

Svaka od 50 karata prikazuje jedan vic na engleskom jeziku, sa slikom koja pomaže u razumevanju. Vicevi su pažljivo odabrani i prilagođeni uzrastu dece, tako da su laki za shvatanje.

Jedna od najvećih prednosti ove metode je što učenje pretvara u igru. Deca mogu koristiti kartice u različitim igrama i aktivnostima koje im pomažu da bolje upamte nove reči i fraze. Interaktivan pristup ne samo da poboljšava razumevanje engleskog jezika već čini učenje uzbudljivim.

Koristeći šaljive karte, deca će se na jednostavan i zabavan način upoznati s engleskim jezikom, proširiti svoj vokabular i razvijati jezičke veštine.

Ako želite da svoje dete uvedete u svet engleskog jezika na zanimljiv i efikasan način, edukativne karte su odličan izbor.

U okviru edicije Učim i igram se, Vulkančić je objavio i edukativne karte (Ir)Regular Verbs, Match It, Five Words a Day, Letʼs Learn Alphabet, Cherry on Top, Deal with Your Mistakes, koje su dostupne na sajtu Vulkančića i u knjižarama Vulkan širom Srbije.

Laugh’n’learn šaljive karte Mirjane Milenić Mimi uskoro će biti dostupne na sajtu vulkancic.rs i u svim knjižarama Vulkan.