Pretraži sajt
%
×
POVRATAK U ŠKOLU - 2+1 DEČJA AKCIJA
dana sati minuta sekundi

Dva nova naslova iz serijala o Džeronimu Stiltonu uskoro u prodaji

22.
8.
2024.

Šerlokove avanture: Slučaj crne magle i Džinovi sa čokoladnih brežuljaka

Uskoro će se na sajtovima i policama vaših omiljenih knjižara Vulkan naći dva nova uzbudljiva naslova iz serijala o Džeronimu Stiltonu – Šerlokove avanture: Slučaj crne magle i Džinovi sa čokoladnih brežuljaka, koji će vam zagolicati maštu i nasmejati vas do suza.

Slučajevi koje je nemoguće rešiti? Ne brinite, u odličnim ste šapama kad su tu Šerlok i njegov pomoćnik Džeronimo Stilton! Pridruži im se dok prate trag po trag i istražuju dokaze, sve dok ne reše slučaj, u novoj knjizi iz čuvenog serijala o najvoljenijem mišu na svetu – Šerlokove avanture: Slučaj crne magle.

Kao noć crna magla spustila se na Mišington i skrila krađe i nedela. Šerlok i njegov verni pomoćnik moraće da zarone u tu maglovitu misteriju kako bi rešili još jedan šerlokastičan slučaj...

Red potencijalnih klijenata stoji ispred zgrade u Ulici spletki broj 13, gde stanuje ser Šerlok. Koji će slučaj danas biti odabran? Kog će srećnika danas prihvatiti najgenijalniji detektiv svih vremena? Sigurno nekog ko mu je doneo intrigantan, neverovatan, uzbudljiv slučaj.

Kada neobični čokoladni brežuljci postanu središte misterioznih događaja, Stilton i njegova vesela družina kreću u avanturu koja će probuditi vašu maštu. Otkrijte šta se krije među čokoladnim brežuljcima i pripremite se za fantastična iznenađenja!

Sa Ostrva miševa, Stilton se zaputio na Atol srećnih ostrva kako bi rešio još jednu neobičnu misteriju. Zastrašujući, džinovski otisci stopala uništavaju šumu... Da se možda nisu vratili džinovi iz stare, ostrvske legende? Saznajte u avanturističkom romanu Džinovi sa čokoladnih brežuljaka.

Knjige o avanturama čuvenog miša i njegove družine prevedene su na 53 jezika, a prodate su u više od 188 miliona primeraka širom sveta. Serijal knjiga o Džeronimu Stiltonu u izdanju Vulkančića donosi niz naslova do sada neobjavljenih na našem jeziku.

Ne propustite priliku da budete deo ovih fantastičnih pustolovina. Posetite sajt vulkancic.rs i uživajte u brojnim pričama iz života Džeronima Stiltona u iščekivanju novih urnebesnih avantura!