Pretraži sajt
%
×
POVRATAK U ŠKOLU - 2+1 DEČJA AKCIJA
dana sati minuta sekundi

Dogmenove urnebesne avanture i nova nezaboravna pustolovina Tea sisterki uskoro u Vulkančiću

21.
8.
2024.

Sluzavka 22 Dejva Pilkija i Blago iz Hijerapolisa Tee Stilton

Ispričan u žargonu i sa određenom dozom humora, fantastično ilustrovan serijal iz pera Dejva Pilkija Dogmen bogatiji je za još jedan naslov o omiljenom superheroju. Urnebesno duhovit, grafički roman Dogmen: Sluzavka 22 donosi još uzbudljivije avanture omiljenog borca za pravdu.

Mačak Piti je konačno izašao iz zatvora. Sada ima potpuno novi pogled na život. Dok se Piti preispituje o tome šta je najvažnije, Mali Piti se bori da pronađe dobro u svetu. Da li Piti i Dogmen mogu konačno da prestanu da se svađaju kao mačka i pas i da postanu tim? Sada su potrebni jedno drugom više nego ikada – Mali Piti i svet računaju na njih.

Svojim specifičnim humorom, serijal o Dogmenu i njegovim avanturama svrstao se među najtraženije knjige za decu. Osim što podstiču kreativnost, uzbudljivi grafički romani Dejva Pilkija obrađuju i univerzalne teme, uključujući empatiju, ljubaznost, upornost i važnost onoga što je najvažnije – ostati veran sebi.

Romani o Dogmenu prevedeni su na 45 jezika i prodati su u više od 60 miliona primeraka širom sveta. Posetite sajt vulkancic.rs i potražite knjige iz najprodavanijeg dečjeg serijala Njujork tajmsa: Dogmen, Pušten s lanca, Priča o dva mačeta, Dogmen i Ketkid, Gospodar buva, Zov sirovine i Za kim se loptica kotrlja.

Od Tee Stilton, specijalnog dopisnika Mišjih novosti, stiže nam još jedna senzacionalna priča iz života Tea sisterki – Blago iz Hijerapolisa.

Kolet, Niki, Pamela, Paulina i Violeta spremne su za nove pustolovine. Kreću put arheoloških iskopina!

Uz najstarije i najdragocenije arheološke nalaze otkriće i koliko su važni timski duh i prijateljstvo.

Ako volite pustolovine i misterije, pridružite se Tea sisterkama i saznajte kako one istražuju misteriozne slučajeve i rešavaju čak i najkomplikovanije zagonetke.

Avanturistički dečji romani Sluzavka 22 i Blago iz Hijerapolisa uskoro na vulkancic.rs i u svim knjižarama Vulkan.