Pretraži sajt
%
×
30% POPUSTA NA ODABRANE VULKANČIĆ KNJIGE + 10% NA 3
dana sati minuta sekundi

Novi naslovi u Vulkančiću

17.
7.
2024.

Posetite sajt vulkancic.rs i zavirite u neodoljiva dečja izdanja! Prepustite se čarobnom svetu knjiga i magičnih priča.

Vulkančićeva edicija Klasici svetske književnosti za decu bogatija je za još jedan roman o riđokosoj devojčici En Širli. Radnja romana En sa Ostrva iz pera Lusi Mod Montgomeri je smeštena u kasni XIX vek i prati dogodovštine svojeglave ali plemenite devojčice En kao što su prilagođavanje novom domu, novom okruženju, privikavanju na školu i sveukupne događaje u životu jednog deteta sanjarskog duha. Sada En prvi put napušta Ostrvo Princa Edvarda kako bi pohađala koledž u Kingsportu, u Novoj Škotskoj. En dolazi u veliki grad, radoznala i uzbuđena, i ne sluteći iznenađenja i avanture koje je čekaju – nova prijateljstva i neobična poznanstva, prvi književni uspesi i tragedija koja će je naučiti važnoj lekciji.

Spremite se za uzbudljivu morsku pustolovinu i upoznajte čitav jedan magični svet u novom romanu iz fantastičnog serijala Akademija sirena Džuli Sajks! Kora i Iskra, nova knjiga iz pera voljene autorke priča o jednorozima i šumskim stvorenjima, oduševiće sve one koji veruju u magična prijateljstva. Kora voli sva morska stvorenja, ali postoji nešto neobično u vezi sa životinjama koje uništavaju koralni greben u Staklenom okeanu. Kora i Iskra otkrivaju krivca – sluge s mačevima koje se umnožavaju. Našavši se pred njihovim oštrim čeljustima, Kora i Iskra su se zapitale da li su ipak zagrizle više nego što mogu da progutaju?

Vulkančić je objavio novu knjigu dečje autorke Mirjane Milenić Mimi – Jezičke olimpijske igre, namenjenu svima onima koji žele da na lak i zanimljiv način unaprede svoje znanje engleskog jezika i obogate svoj vokabular. Ova knjiga donosi mnoštvo zanimljivosti iz sveta sporta i Olimpijskih igara – sve na jednom mestu! Jezičke olimpijske igre imaju za cilj da podstaknu logičko razmišljanje i zaključivanje, kao i da kroz igru razviju i unaprede jezičke veštine iz engleskog jezika, korisne za svakodnevnu komunikaciju.

Sova sveznalica je predivna priča na duhovit način oslikava entuzijazam deteta punog ideja i prepreke na koje ono može naići dok uči kako da se igra sa ostalom decom. Ubeđena da zna baš sve o gradnji jazbine, sova će se ponuditi da pomogne svom prijatelju. Ali, puna ideja i znanja, i sa još većom željom da to s nekim podeli, ponekad to čini nametljivo... možda čak i previše.

Nove naslove možete pronaći na sajtu Vulkančića ili u omiljenoj knjižari Vulkan.