Pretraži sajt
%
×
DO 50% POPUSTA NA SVE BOOKTOK HITOVE
dana sati minuta sekundi

Koje Vulkančić knjige poneti na putovanje?

26.
6.
2024.

 U svetu dečjih knjiga, gde su reči poziv na istraživanje, maštu i stvaralaštvo, interaktivne knjige sa aktivnostima su čarobna staza ka nezaboravnim avanturama. Sa Vulkančić knjigama svaki mali čitalac postaje istraživač, umetnik ili pronalazač, jer svaka stranica otkriva nova iznenađenja – mozgalice, slagalice, nalepnice, ili poziva na stvaranje malih umetničkih dela.

Na sajtu vulkancic.rs pronaći ćete veliki broj naslova koji će najmlađe povesti na putovanja ka neistraženim predelima, združiti ih sa likovima iz mašte i upoznati sa raznolikim veštinama.

U knjizi Mali radoznalci: Superkviz pronaći ćete kreativne igre, zagonetke, crteže koje treba obojiti. Neki zadaci se odnose na sastavljanje reči, a neki, poput tražilica za reči, pospešuju ovladavanje čitanjem i pisanjem.

Učim da crtam je savršen vodič za sve kreativce uzrasta od pet do sedam godina, jer sadrži jasna i jednostavna uputstva, a predloženi crteži su osmišljeni tako da se mogu nacrtati u samo nekoliko koraka, što će decu motivisati i inspirisati za dalje crtanje.

Uz knjigu sa pregršt zabavnih zadataka Razmrdajte vijuge: Pod morem mališani mogu vežbati matematiku i otkriti mnogo zanimljivih činjenica. Uz to, unapređivaće logičko razmišljanje odgovarajući na pitanja, pronalazeći reči u tražilici, spajajući tačkice, uočavajući razlike, bojeći scene, povezujući parove.

U knjizi Mali umetnici: Bojenje po brojevima očekuju vas zanimljive životinje, a prateći brojeve na označenim mestima stvorićete prava mala remek-dela.

Upoznajte tropske životinje u čudesno ilustrovanoj knjizi Moja prva knjiga o životinjama, u kojoj vas čekaju zanimljive činjenice o ari, tigru, orangutanu, kameleonu i pitonu. A onda rešite kviz o svakoj životinji! Odgovore možete proveriti na kraju knjige, gde se nalaze rešenja.

Bebe će uživati u učenju prvih reči uz divnu knjižicu sa glodalicom i zvečkom! Ispunjena toplim ilustracijama i veselim bojama, Knjižica glodalica: Životinje je malog formata i pogodna je za male ruke.

U zabavnoj interaktivnoj slikovnici Životinje sa farme iz serijala Ko sam ja? malene ruke će pronaći mekane teksture za opipavanje i na zabavan način upoznati različite životinje.

Moja razigrana torbica sadrži više od 100 nalepnica i mnogo aktivnosti kao što su spajanje tačkica, crtanje i bojenje, pronalaženje razlika. Zahvaljujući ručkama, mališani će moći da ponesu knjigu punu aktivnosti gde god da pođu. Zahvaljujući ručkama, mališani će moći da ponesu ovu knjigu punu aktivnosti gde god da pođu. 

Divno ilustrovani Slikovni rečnik: Svet oko nas idealan je za učenje prvih reči i bogaćenje rečnika. Radi lakšeg učenja, reči su podeljene na različite oblasti: životinje, porodica, hrana, odeća, igračke, vozila... Ovaj divno ilustrovani rečnik idealan je za učenje prvih reči i bogaćenje rečnika mališana. Radi lakšeg učenja, reči su podeljene na različite oblasti: životinje, porodica, hrana, odeća, igračke, vozila… 

Knjiga u tvrdom povezu i neobičnog formata Vesela družina: Tigar i drugari idealna je za malene ruke i oduševiće svakog malog radoznalca spremnog da upozna sve tigrićeve prijatelje.

Za nezaboravan prvi susret sa knjigom i magične trenutke zabave, posetite sajt vulkancic.rs.