Pretraži sajt
%
×
DO 50% POPUSTA NA SVE BOOKTOK HITOVE
dana sati minuta sekundi

Slikovnica „Previše mačaka“ i nova avantura iz Kluba stripoljubaca: „Nove perspektive“ uskoro u prodaji

31.
5.
2024.

Neodoljivo ilustrovana izdanja

Fantastičnu ponudu dečjih naslova Vulkančić će uskoro obogatiti sjajnim izdanjima, među kojima je i zabavna slikovnica ispunjena divnim ilustracijama Previše mačaka, kojoj će se obradovati mali i veliki ljubitelji ovih umiljatih stvorenja, ali na velika vrata kluba stripoljubaca vraća se i Ketkid u novom grafičkom romanu Dejva Pilkija Nove perspektive – i poziva vas da sa njim krenete u nove uzbudljive avanture.

Vreme je da upoznate psa Žileta, koji ima nešto da vam saopšti – u njegovoj kući živi previše mačaka! One grebu fotelje. One su zalepljene za radijatore. One krive Žileta za svoj nered.

Ali kada Žiletu pođe za šapom da dobije malo mira i tišine, shvatiće da se možda ipak malo prevario.

S druge strane, u Klubu stripoljubaca očekuju vas nove uzbudljive dogodovštine. Moli, Mali Piti i još dvadeset i jedna smešna i nestašna žabica – svako od njih ima ponešto da kaže! Naomi i Melvin nikako ne mogu da se slože, a među svima njima, Popi doživljava svet na potpuno drugačiji način od svoje braće i sestara. Hoće li žabice uspeti da nauče kako da sarađuju i da se prilagode jedna drugoj, te da poštuju tuđe tačke gledišta – kako unutar, tako i van učionice?

Sa sjajnom ekipom likova zabava je zagarantovana, a glavni junaci, predstavljeni na humoristički način, prikazani su u borbi sa izazovima međusobnih nesuglasica.

Nagrađivani autor i ilustrator Dejv Pilki stvara male priče unutar velike centralne, i to koristeći različite tehnike poput akrilnih boja, japanske kaligrafije, fotografija, kolaža, vodenih boja – i još mnogo toga, kako bi na verodostojan način oslikao i prikazao perspektivu svake žabice. Neverovatne ilustracije u kombinaciji sa prepoznatljivim pripovedanjem i humorom Dejva Pilkija podstiču maštu i razvijaju empatiju kod čitaoca, prenoseći snažnu poruku o važnosti uvažavanja perspektiva koje su ponekad možda drugačije od naših.

Čarobne dečje knjige Previše mačaka i Nove perspektive uskoro će biti dostupne na sajtu vulkancic.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.