Pretraži sajt
%
×
DO 50% POPUSTA NA SVE BOOKTOK HITOVE
dana sati minuta sekundi

Nove avanture Tea sisterki na pomolu: „Olimpijski san“ i „Neobični događaji na ranču“ uskoro u prodaji

24.
5.
2024.

Priče koje oduzimaju dah

Od Tee Stilton, specijalnog dopisnika Mišjih novosti, stižu nam dve nove senzacionalne priče iz života Tea sisterki – Olimpijski san i Neobični događaji na ranču. Kolet, Niki, Pamela, Paulina i Violeta kreću u nove pustolovine.

Na prestižnom koledžu Mišford, na kojem zajedno borave deca iz celog sveta, svaki dan je pun iznenađenja.
Tokom jedne šetnje po ostrvu Tea sisterke su srele Boba i Lizu, simpatične vlasnike ranča Horizont. Zahvaljujući njima, naučile su da jašu i vode brigu o konjima. Međutim, na ranču ih očekuju neočekivani događaji...

Knjiga Neobični događaji na ranču je deo serijala Život na koledžu, koji prati dogodovštine pet drugarica sa koledža na kom predaje Tea Stilton.

Ako volite pustolovine i misterije, pridružite se Tea sisterkama i saznajte kako one istražuju misteriozne slučajeve i rešavaju čak i najkomplikovanije zagonetke.

Olimpijski san odvešće ih na specijalni zadatak: idu da pomognu svojoj drugarici Beatriz da prođe kvalifikacije za olimpijadu. Odredište: Rio de Žaneiro!

Avanturistički romani Olimpijski san i Neobični događaji na ranču, za decu uzrasta od sedam do devet godina, uskoro će biti dostupni na sajtu vulkancic.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.