Pretraži sajt
%
×
DO 50% POPUSTA NA SVE BOOKTOK HITOVE
dana sati minuta sekundi

Najlepše knjige o životinjama u Vulkančiću

11.
12.
2023.

Knjige koje se pamte

Vulkančić je iz svoje bogate ponude nedavno predstavio nove predivne serijale knjiga o životinjama, kojima želi da posveti posebnu pažnju.

Meda i Maca, prelepe knjižice iz serijala Torbice mekanice, za decu uzrasta do tri godine, postaće najdraža zabava za svakog mališana. Sa predivnim ilustracijama i u obliku ljupke torbice, ove knjižice će biti neizostavni pratilac vašeg deteta. Šta meda najviše voli? A šta voli maca? Otkrijte u ovim knjižicama sa mekanim stranicama i toplim ilustracijama! 

Uz najslađe Divne priče sa iskakalicama, čitav jedan svet oživeće pred vašim mališanima. Nove interaktivne Vulkančić slikovnice Farma i Vreme je za spavanje pune su iznenađenja na svakoj strani. Pridružite se medi i saznajte šta se to dešava na farmi i zašto je tamo tako uzbudljivo. Veselu avanturu upotpuniće fantastične iskakalice na svakoj sceni. Zavirite ispod prozorčića i otkrijte mnoštvo zabavnih iskakalica. A kada padne mrak, ušuškajte se baš kao i meda i pripremite za laku noć. Pratite priču uz vesele prozorčiće i zanimljive iskakalice koje će zagolicati maštu svakog mališana.

Domaće životinje u pričama omiljeni su drugari naših najmlađih čitalaca, koji će sada uz knjižice iz serijala Upoznajmo životinje naučiti još mnogo toga o njima i njihovom životu. Zabavite se sa vašim mališanima i saznajte mnoštvo zanimljivosti iz sveta koji nas okružuje. Učenje prvih reči biće prava zabava za decu, uz brojne tople ilustracije umiljatih životinja. Upoznajmo životinje uz mnoštvo zanimljivih činjenica! Zavirite u slikovnice Domaće životinje i Bebe životinja i saznajte šta rade koka, ovca, pas, konj i krava. Kako se zovu njihovi mladunci, kako provode vreme i pomažu čoveku svakoga dana. Osim zanimljivih i jednostavnih činjenica o životu na farmi, zabavu i uživanje mališana upotpuniće ilustracije predivnih boja.

Zabeležite svako merenje visine na jedinstvenim slikovnicama iz serijala Gledaj kako rastem. Na sajtu vulkancic.rs ili u omiljenoj knjižari Vulkan potražite ove divne knjižice namenjene deci uzrasta od pet do sedam godina, ispunjene zabavnim ilustracijama i preslatkim pričama. Krokodil i raspevana družina je u isto vreme slikovnica i visinomer. S jedne strane čeka vas divna priča o ljupkom krokodilu koji ide na karneval i usput upoznaje razne prijatelje. Na drugoj strani je visinomer koji možete okačiti na zid ili vrata svoje sobe. Na stranicama knjige na razvlačenje Meda postaje vatrogasac čeka vas još jedna divna avantura. Otkrivajte najlepše priče o životinjama dok rastete i beležite svoju visinu na ovom visinomeru.

Najlepše knjige o životinjama čekaju vas na sajtu vulkancic.rs!