Pretraži sajt
%
×
DO 50% POPUSTA NA SVE BOOKTOK HITOVE
dana sati minuta sekundi

„Moj zabavni kofer za putovanje“ uskoro u Vulkančiću

3.
11.
2023.

Gomila igara za putovanje u jednom kompletu

Vulkančić priprema nešto sasvim novo – Moj zabavni kofer za putovanje, koji sadrži knjigu sa aktivnostima, bojanku, šest flomastera, bedž, igru pamćenja i piši-briši tablu, kao i markere.

Sigurni smo da više nijedno putovanje neće biti dosadno uz ovaj kofer pun zabavnih igara i aktivnosti. Bilo da putujete automobilom, autobusom ili avionom, sada možete kvalitetno provesti vreme sa decom u putu, jer sati dobre zabave su pred vama.

Vreme provedeno u putovanju proći će brže nego ikada. Rešavajte zadatke i zabavite se uz knjigu sa aktivnostima. Pronađite izlaz iz lavirinta, crtajte, obojte i otkrijte još gomilu aktivnosti u ovoj knjizi. U bojanci vas očekuju scene sa životinjama iz celog sveta. Obojte ljupke životinje sa sela, iz džungle, savane, okeana ili sa Južnog pola.

U kutiji se nalazi šest flomastera koju deca mogu koristiti i za knjigu sa aktivnostima i za bojanku. Svaki flomaster se može koristiti sa oba kraja, na jednom je deblji, a na drugom tanji, te je pogodan i za bojenje i za pisanje. Takođe, mogu se zabaviti i uz slatki bedž koji se može zakačiti gde god žele, kao i uz igru pamćenja koja sadrži 20 divno ilustrovanih kartica. Mališani mogu obići ceo svet uz ovu zabavnu igru s kartama - posetiti Meksiko, Maroko, Egipat, Španiju, Francusku, pa i u Amazonsku prašumu i Severni pol! 

Uz piši-briši tablu i markere zabava ne prestaje. Tabla se može koristiti iznova i iznova, zato pustite mašti na volju. Sa jedne strane deca mogu pisati, crtati, bojiti, ukrasiti je po želji, a sa druge ih očekuju omiljene porodične igre.

Moj zabavni kofer kofer za putovanje, za decu uzrasta od tri do pet godina, uskoro će biti dostupan na sajtu vulkancic.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.