Pretraži sajt
%
×
DO 50% POPUSTA NA SVE BOOKTOK HITOVE
dana sati minuta sekundi

„Britanika: Učim prve reči - 1.000 reči za radoznale mališane“ uskoro u Vulkančiću

27.
9.
2023.

Slikovnica puna novih reči za sve male znalce

Vulkančić priprema još jedno sjajno izdanje Britanike za najmlađe Učim prve reči – 1000 reči za radoznale mališane. U ovoj knjizi deca će otkriti reči koje su im potrebne da opišete ljude, mesta i svet koji vas okružuje.

Najmlađi mogu pratiti različite porodice i njihove aktivnosti u toku dana i naučiti reči koje opisuju kampovanje, plažu, snežne dane i neverovatne životinje. Takođe, mogu zaviriti na gradilište, vatrogasnu stanicu, restoran ili prodavnicu i naučiti više o različitim poslovima koje ljudi rade.

Slikovnica je tematski organizovana tako da prati svakodnevne situacije i mesta poznata mališanima, pa će učenje novih reči biti lako i zanimljivo. Deca će biti motivisana situacijama iz stvarnog života da nauče nove reči, koje će im služiti u izvršavanju obaveza, komunikaciji sa vršnjacima i odraslima i igri.

Divne ilustracije Sare Ris pune su detaljnih prikaza predmeta i događaja iz svakodnevnog života.

Vulkan izdavaštvo objavilo je slične naslove Učim i igram se: Prve reči, Moja kuća, Učim prve reči: Životinje, Učim prve reči sa 190 nalepnica, Moj prvi slikovni rečnik.

Britanika: Učim prve reči – 1.000 reči za radoznale mališane, za uzrast od tri do pet godina, uskoro će biti dostupna na sajtu vulkancic.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.