Pretraži sajt
%
×
DO 50% POPUSTA NA SVE BOOKTOK HITOVE
dana sati minuta sekundi

Stiltonove najnovije neodoljive avanture

31.
8.
2023.

Priče pune smeha – „Zmajevo oko“ i „Avantura na Havajima

Džeronimo Stilton je miš briljantnog uma. Beskrajno je radoznao i snalažljiv, ali nije avanturista. Ipak, dogodovštine koje mu se dešavaju oduzimaju dah. Njegovo enciklopedijsko znanje je uvek dobrodošlo. On uživa u pisanju knjiga o svojim pustolovinama, koje su propraćene smehom, šaljivim dosetkama i zabavnim preokretima.

Kada pismo sa tajanstvenom porukom neočekivano naruši mirnu svakodnevicu na Ostrvu miševa, Džeronimo, zajedno sa svojom sestrom Teom, rođakom Trapolom i sestrićem Bendžaminom, kreće na iznenadno putovanje u potrazi za legendarnim Zmajevim okom.

Razotkrijte zagonetku skrivenog blaga u novoj avanturi Džeronima Stiltona, koja će vas voditi kroz egzotične pejzaže i misteriozne predele Brazila.

Zmajevo oko je samo jedna od mnogih knjiga koje prate dogodovštine najpoznatijeg miša na svetu i njegovih prijatelja. Stilton upozorava da su njegove priče veoma zabavne i mogu da prouzrokuju neočekivane efekte, kao što su napadi smeha, prejedanje rečima, preterana konzumacija stranica. Zato se pripremite za još jednu egzotičnu i iznad svega zabavnu avanturu.

Naš junak se našao u mnogo većoj pustolovini nego što je očekivao. Voljeni Stilton je stigao na Havaje da bi pomogao u rešavanju jednog detektivskog slučaja. Ali ko bi rekao da će u poteri za lopovom morati i da učestvuje na Supersurf takmičenju!? Pridružite mu se u nezaboravnoj Avanturi na Havajima!

Priče pune smeha Zmajevo oko i Avantura na Havajima dostupne su na sajtu vulkancic.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.