Pretraži sajt
%
×
DO 50% POPUSTA NA SVE BOOKTOK HITOVE
dana sati minuta sekundi

Vulkančićevo nebo obojili novi naslovi

14.
8.
2023.

Magija u koju ćete poverovati

Proširite svoje znanje uz priče koje bude ljubav prema svetu koji nas okružuje. Uz magične rime, krenite u čudesnu šumsku avanturu. Uhvatite se ukoštac sa mozgalicama omiljenih detektiva! Oslikajte svoja prva remek-dela u magičnim vodenim bojankama! Ako još niste upoznali divnog dečaka koji uzgaja zmajeve, kucnuo je čas da uzletite na krilima tih divnih svetlucavih stvorenja.

Ima mnogo stvari u ovom našem svetu o kojima se još niste zapitali. Zemlja vrvi od iznenađenja. Novi naslov popularnog serijala Zastanite i upoznajte... svim malim i velikim ljubiteljima prirode donosi priče poznate autorke Laure Brand. Zastanite i posmatrajte čudesni život u prirodi kroz zadivljujuće priče je topao poziv deci da istraže magiju i čudo ove planete koju zovemo dom.

Uplovite u šumski svet u čarobnoj knjizi Veliki stari Hrast i rođendanska proslava, punoj divno rimovanih pesama. Nova knjiga iz serijala Dom mrkog Mede povešće male istraživače u nezaboravnu avanturu i upoznati ih sa mnoštvom novih drugara i živopisnih mesta. Uzbuđenje i znatiželja rastu, jer Meda želi da vam ispriča priču o najstarijem i najmudrijem drvetu u šumi.

Magična bojanka: Jednorozi i Magična bojanka: Dinosauri pune su toplih ilustracija i scena za bojenje. Potrebna je samo četkica i malo vode. A kada se stranice osuše, magične boje nestaju, pa se svaka scena može bojiti iznova i iznova. Mališani sada mogu da osmisle svoje umetničko delo!

Najmlađi će uživati dok listaju slikovnice Šareni svet: Brojevi i Šareni svet: Prve reči i stiču neophodna znanja o prvim rečima, brojevima i bojama. Ove knjižice pune raznobojnih ilustracija doprinose usmeravanju pažnje i razvijanju mašte.

Pomozite detektivima da reše najteži slučaj do sada u uzbudljivom romanu-mozgalici Šerlok Njuškaloms i misterija nestalog mađioničara, koji sadrži 25 glavolomki. Najpoznatiji svetski detektiv i njegova verna pomoćnica nalaze se u vozu za Pariz kada čuveni mađioničar nestaje usred noći. Deluje da niko od putnika ne zna ništa o tome, no detektivi su nanjušili prevaru.

Zmajevi su stvarni. Možemo ih pronaći – pogađajte! – u zmajskom voću. Kada ih dečak Tomas otkrije u dedinoj bašti, više ništa neće biti isto. Nova avantura je na pomolu u najzabavnijoj i najuzbudljivijoj priči o zmajevima koju ćete ikada imati priliku da pročitate – Dečak koji je leteo sa zmajevima.

Edukativne knjige za radoznale predškolce, brojne interaktivne slikovnice za najmlađe i neodoljive knjige sa aktivnostima za sve uzraste potražite na sajtu vulkancic.rs.