Pretraži sajt
%
×
DO 50% POPUSTA NA SVE BOOKTOK HITOVE
dana sati minuta sekundi

Jedinstvena knjiga za najmlađe „Britanika: Bebina prva enciklopedija“ uskoro u Vulkančiću

4.
7.
2023.

Velika otkrića za male radoznalce

Britanika: Bebina prva enciklopedija predstavlja savršen temelj za izgradnju istraživačkog duha i afirmacije za celoživotnim učenjem. Puna lakih i zvučnih reči, ova knjiga upoznaje mališane sa stvarima iz svakodnevnog života koristeći njima poznate primere. Boje, oblici, brojevi i veličine, sve je to pažljivo utkano u stranice ove knjige.

Deca neprekidno uče i istražuju svet oko sebe. Njihov mozak raste i razvija se do treće godine života više nego u bilo kom drugom uzrastu. Mališani koriste svoja čula da osete i razumeju sve što ih okružuje, a ova jedinstvena enciklopedija ponudiće im pregršt informacija o svetu oko nas još od najmlađeg doba.

Uz vesele, živopisne ilustracije, kontraste i onomatopeje, dete će na sasvim novi način učiti o vremenskim prilikama koje postoje, hrani, voću, povrću, mašinama ili pak oblicima i veličinama koje treba da razlikuje.

Ova enciklopedija je zamišljena kao interakcija između malog deteta i roditelja ili neke druge odrasle osobe od poverenja. Dok čitate ovu knjigu detetu, ohrabrujte ga da pokazuje pojmove o kojima govorite i da izgovara zvukove koji opisuju dati pojam. Predivne ilustracije u ovoj knjizi obogaćene su jednostavnim tekstom koji poziva na igru i istraživanje sveta oko nas.

Britanika: Bebina prva enciklopedija, nastala u saradnji sa dr Amandom Gamer, neuropsihologom sa višedecenijskim iskustvom u radu sa decom, zajedno sa stručnjacima iz različitih oblasti, uskoro će biti dostupna na sajtu vulkancic.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.