Pretraži sajt
%
×
DO 50% POPUSTA NA SVE BOOKTOK HITOVE
dana sati minuta sekundi

„Naš zabavni vikend“ – savršen poklon za male genijalce

29.
6.
2023.

Aktivnosti u prirodi za ispunjeno leto

Stigli su nam topli letnji dani i savršeno je vreme za igru u dvorištu, šetnju kroz šumu ili na obali mora. Uz fantastične ideje za različite aktivnosti u prirodi, zahvaljujući knjizi Naš zabavni vikend, letnji vikendi će postati zaista posebni. I ne zaboravite, u njoj ćete pronaći brojne ideje za svaki vikend u godini, za svako godišnje doba.

Ukoliko želite malo osveženja, dobar izbor može biti pravljenje slatkog napitka sa vašim mališanima, jer vreme je za smuti! Kao i za sjajne voćne ražnjiće. Napravite sa vašom decom ukusne obroke i salate, prateći uputstvo za pripremu.

Možete praviti i jedinstvene ramove za slike ili preukusan kiš, savršen da ga ponesete na izlete u prirodi. Napravite i brodiće i vrteške od lišća, kućice za patuljke, čorbu od povrća, pitu od jabuka; zabavite se uz leptire, cveće, šumske poligone...

Knjiga sadrži čak 52 aktivnosti za decu svih uzrasta (i odrasle), raspoređene prema godišnjim dobima, i ima samo jedan zadatak – da svaki vikend u godini učini posebnim za celu porodicu.

Neke od aktivnosti motivisaće mališane da se bave sportom, da se kreativno izražavaju, ali i podstaći će razvoj svesti o očuvanju prirode i zaštiti životne sredine.

Knjiga Naš zabavni vikend dolazi u velikom formatu i može biti sjajan poklon za sve radoznale mališane, ali i njihove roditelje. Potražite je na sajtu vulkancic.rs ili u omiljenoj knjižari Vulkan.