Pretraži sajt
%
×
DO 50% POPUSTA NA SVE BOOKTOK HITOVE
dana sati minuta sekundi

Novi Vulkančić naslovi uskoro u prodaji

28.
6.
2023.

Još uzbudljivija zabava

Vulkančić nastavlja da oduševljava i za ovo leto priprema još dečjih knjiga, punih zabave, divnih ilustracija, lepih boja, stranica za učenje i crtanje.

U divnim knjigama Moja svetlucava sirena i Moj svetlucavi vilenjak iz serijala Knjiga sa nalepnicama i zabavnim zadacima otkrićete pregršt aktivnosti koje obezbeđuju sate dobre zabave. Pronađite razlike, nacrtajte i obojte, rešite lavirinte i još mnogo toga u knjigama za uzrast dece od tri do pet godina.

Uz slikovnice za najmlađe Slatke pričice Beba koala, Pospani lisac, Srećna kravica i Mala žirafa uživaćete u avanturama malenih životinja i slatkim pričama za mališane.

Stižu nam i edukativne knjige iz serijala Zašto?Dinosauri i Životinje. Znamo koliko mali genijalci vole da postavljaju pitanje za pitanjem. Ove knjige upravo donose odgovore na neka od najčešćih pitanja o dinosaurima i životinjama. Ispod prozorčića kriju se jasni i jednostavni odgovori, koji će podstaći znatiželju mališana i volju za usvajanjem novih znanja.

Mališani će izmaštati jedinstvene scene popunjavajući ih nalepnicama koje se mogu iznova koristiti u sjajnim knjigama Na putu, Životinje, Vitezovi i princeze i U školi iz edicije Knjiga sa nalepnicama za mališane.

Upoznajte novih sedam svetskih čuda uz edukativnu knjigu za mališane uzrasta od sedam do devet godina Kako su sagrađena nova svetska čuda. Novih sedam svetskih čuda biralo je više od 600 miliona ljudi, koji su glasali u periodu između 2000. i 2007. godine. Veliki kineski zid, Petra u Jordanu, Koloseum u Rimu, indijski Tadž Mahal, centralnoamerička Čičen Ica, Maču Pikču i statua Hrista Spasitelja – ove građevine su biseri svetske arhitekture i nude jedinstvenu priliku da se uporede pristupi, ali i kulture čitavog sveta i različiti istorijski periodi. Pođite s nama na putovanje po svetu – zakoračite u različite epohe i zavirite iza zavese stvaranja arhitektonskih spomenika koji su doprineli oblikovanju sveta kakav danas poznajemo.

Svi Vulkančić naslovi uskoro će biti dostupni na sajtu vulkancic.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.