Pretraži sajt
%
×
DO 50% POPUSTA NA SVE BOOKTOK HITOVE
dana sati minuta sekundi

Knjige sa prozorčićima pune zanimljivih činjenica uskoro u prodaji

23.
1.
2023.

Upoznajte farmu i svemir!

U najnovijim Vulkančićevim knjigama sa prozorčićima mali radoznalci pronaći će odgovore na mnoga zanimljiva pitanja i na jednostavan način naučiti nazive različitih pojmova. Slikovnice će pretvoriti učenje u zabavno iskustvo! Otvorite prozorčiće i upoznajte farmu, a potom Otvorite prozorčiće i upoznajte svemir!

Zavirite iza prozorčića i otkrijte ko su stanovnici farme, kako nastaje vuna, kako funkcioniše proizvodnja mleka i odgovore na mnoga druga zanimljiva pitanja!

Knjiga Otvorite prozorčiće i upoznajte farmu sadrži pregršt informacija o domaćim životinjama, poljoprivrednim mašinama i uzgajanju voća i povrća.

Predivne šarene ilustracije privući će pažnju dece i približiti im nazive pojmova iz svakodnevnog života.

Saznajte koja je najveća planeta Sunčevog sistema, šta je Veliki prasak, kako se astronauti pripremaju za život van Zemlje!

U knjizi Otvorite prozorčiće i upoznajte svemir pronaći ćete informacije o galaksijama, planetama Sunčevog sistema, Međunarodnoj svemirskoj stanici i našoj planeti.

Ove edukativne i zabavne slikovnice za decu uzrasta od tri do pet godina pospešuju razvoj fine motorike i razvijaju sposobnost logičkog zaključivanja i povezivanja. Uskoro će biti dostupne na sajtu vulkancic.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.