Pretraži sajt
%
×
DO 50% POPUSTA NA SVE BOOKTOK HITOVE
dana sati minuta sekundi

„Fantastična knjiga o zmajevima: Vodič za male pustolove“ u prodaji

15.
7.
2022.

Svet kakav dosad niste videli

Fascinirani ste zmajevima? Spremni ste da postanete deo čudesnog, tajanstvenog i uzbudljivog zmajosveta? Legendi i priča o zmajevima je mnogo, ali načini na koje ih zamišljamo mogu biti iznenađujuće različiti. Ponekad su pitomi i druželjubivi, ponekad ogromni, moćni i zastrašujući. Fantastična knjiga o zmajevima: Vodič za male pustolove donosi najzanimljivije činjenice o ovim neverovatnim mitskim stvorenjima!

Fantastična knjiga o zmajevima je svojevrsna enciklopedija i vodič za buduće jahače i krotitelje zmajeva, u kojem ćete pronaći pregršt zanimljivih informacija o ovim veličanstvenim bićima, mestima gde žive, njihovim navikama, hrani koju vole i načinima odgajanja.

Zašto nas privlače zmajevi? Možda je kombinacija vatre i letenja toliko neodoljiva? Ili ideja da se nešto tako moćno može izleći iz krhkog jajeta? Saznajte sve o zmajevima u samo jednoj knjizi, a onda pročitajte i korisne savete o tome kako da vaspitate svog zmaja da bude najbolji ljubimac na svetu.

Mašta može svašta. Ostavite strah po strani i spremite svoja sedla! Vinite se visoko iznad oblaka, i još više, na krilima svog neustrašivog, vatrenog prijatelja. To je avantura koja se ne zaboravlja! Verovali ili ne, i učenje ume da bude zabavno.

Fantastična knjiga o zmajevima: Vodič za male pustolove puna je magičnih ilustracija koje će vas očarati. Posetite sajt vulkancic.rs ili najbližu knjižaru Vulkan i potražite ovu divnu riznicu priča o zmajevima.