Pretraži sajt
%
×
DO 50% POPUSTA NA SVE BOOKTOK HITOVE
dana sati minuta sekundi

Nove Vulkančić knjige za male kreativce

7.
2.
2022.

Svet prepun boja i sjajne zabave!

 

Nove bojanke sa nalepnicama, knjižice sa nežnim teksturama i pregršt zabavnih aktivnosti upoznaće mališane sa novim drugarima ­­– svetlucavim princezama, magičnim jednorozima, dinosaurima i drugim čudesnim životinjama.

Blok za bojenje i ukrašavanje: Magični jednorozi i Blok za bojenje i ukrašavanje: Neverovatni dinosauri nude bezbroj mogućnosti. Kad oboje vesele crteže, mališani ih potom mogu ukrasiti šarenim nalepnicama, i to baš onako kako oni žele. Divne ilustracije će ih zabaviti i okupirati njihovu pažnju.

Knjiga sa zanimljivim teksturama: Slatki i svetlucavi jednorozi i Knjiga sa zanimljivim teksturama: Čudesne i vesele životinje pune su magičnih iznenađenja! Mališani sada mogu da istraže čarobni svet jednoroga i drugih čudesnih životinja, i to tako što će dotaknuti svetlucavi rog, nežni par krila, mekanu grivu; riblje krljušti, flamingovo perje, krokodilovu kožu...

Zabavi nije kraj, jer je Vulkančić pripremio nešto posebno za male princeze!

Knjiga sa nalepnicama i zabavnim zadacima: Moja svetlucava princeza i Knjiga sa nalepnicama i zabavnim zadacima: Moj svetlucavi jednorog sadrže pregršt zanimljivih aktivnosti u kojima će uživati svaka devojčica. Dok crta, boji, pronalazi razlike, rešava lavirinte, pomoći će jednorozima da urade mnoštvo zabavnih zadataka.

Kreativne bojanke sa nalepnicama i prelepim ilustracijama možete pronaći na sajtu vulkancic.rs, kao i u knjižarama Vulkan širom Srbije.