Pretraži sajt
%
×
DO 50% POPUSTA NA SVE BOOKTOK HITOVE
dana sati minuta sekundi

Zastrašujuća akcija Vulkan izdavaštva

29.
10.
2021.

Samo tokom vikenda, 30. i 31. oktobra, pronađite odabrane naslove Vulkan izdavaštva po zastrašujuće niskim cenama!

Pored redovnih 20% popusta na sajtu vulkani.rs, Vulkan izdavaštvo omogućava još 20% popusta na odabrane naslove. Uz to, na tri i više kupljenih knjiga koje su na akciji ostvarujete i dodatni popust od 10%. Za sve knjige koje poručite u okviru ove akcije putem sajta vulkani.rs dostava na teritoriji Srbije je besplatna.

Ljubitelji horora, misterija i trilera, čitaoci koji uživaju u knjigama koje podižu adrenalin ne smeju propustiti ovu jedinstvenu akciju! Posetite sajt vulkani.rs i iskoristite zastrašujuće popuste!

Uronite u svet u kojem ne važe uobičajena pravila i u kojem je sve moguće, uz jedan od najboljih romana Stivena Kinga, prvi put objavljen još davne 1975. godine – Salemovo. Salemovo je mali grad u Novoj Engleskoj okovan silama mraka, grad koji postoji samo u piščevoj mašti. Kao i u mnogim drugim takvim gradovima – koji imaju svoju mračnu prošlost – i u njemu među meštanima kolaju tajni tračevi, dešavaju se neobične stvari i živi uobičajeni broj pijanica i čudaka, ali i pokoji normalan stanovnik. Ben Mirs, pisac skromnih uspeha, vraća se u Salemovo, grad u kojem je kao dečak proveo nekoliko godina, kako bi napisao roman i oslobodio se strahova koji ga progone od detinjstva. U kući za koju Bena vežu jezive uspomene sada živi novi stanar, čovek koji izaziva sumnju kada klupko misterioznih događaja počinje da se odmotava: dečak je nestao, pas je brutalno ubijen... Uskoro će se iznenađenje pretvoriti u zbunjenost, zbunjenost u konfuziju, a naposletku u užas.

Pročitajte i epski roman o neodoljivim iskušenjima i razornim posledicama besmrtne ljubavi. Stefani Majer, autorka bestseler serijala Sumrak saga, romanom Ponoćno sunce trijumfalno vraća u fokus jedan od najvećih izdavačkih fenomena savremene književnosti, koji je očarao milione čitalaca širom sveta. Prošlo je petnaest godina. Sada je vreme za njegovu stranu priče. Kada su se Edvard i Bela sreli, rodila se ljubav predodređena da postane legendarna. Susret sa Belom istovremeno je najintrigantniji i najstrašniji događaj u Edvardovom dugom životu. Kroz fascinantne detalje njegove prošlosti i njegova razmišljanja, otkrivamo da je pred njim težak, skoro nemoguć izbor – kako da sledi svoje srce ako to znači da će dovesti Belu u opasnost?

Autor Pol Tramble donosi napetost, jezu i strah u romanu Glava puna duhova. Život Baretovih, jedne sasvim obične porodice iz provincije, okreće se naglavačke kada četrnaestogodišnja Mardžori počne da pokazuje znakove akutne šizofrenije i da tone u ludilo. Roditelji su očajni jer lekari ne uspevaju da spreče bizarne napade i izleče je, a njihov miran dom pretvara se u kuću užasa. Zbog toga se obraćaju lokalnom svešteniku, ocu Vonderliju, koji veruje da je u pitanju klasičan slučaj demonske zaposednutosti i predlaže egzorcizam. U priču uvodi i producenta koji želi da dokumentuje borbu porodice Baret sa demonima. Mardžorin otac ne radi, dugovi se gomilaju, i zato porodica nerado pristaje na ovaj dogovor, ne pomišljajući da će njihov rijaliti serijal Opsednutost postići takav uspeh. Kada se događaji pretvore u pravu tragediju, emisija i šokantna dešavanja prikazana u njoj postaju urbana legenda.

Isijavanje predstavlja oličenje savremenog horor romana i pruža pronicljiv uvid u jednu rasturenu porodicu, mračne hodnike duše i ljudsku slabost. Talenat Stivena Kinga ni u jednoj knjizi nije bio blistaviji. Džek Torens, njegova žena Vendi i sin Deni useljavaju se u hotel Vidikovac, gde je Džek dobio posao kućepazitelja za vreme zime. Mesecima odsečen od civilizacije, Džek pokušava da se izbori s alkoholizmom i napadima besa dok piše nov pozorišni komad. Međutim, sile tame koje borave u hotelu Vidikovac – koji ima dugu istoriju nasilja – žele da se dočepaju Denija zbog njegovih snažnih prekognitivnih sposobnosti i služe se Džekovim slabostima kako bi ugrabile dečaka.

U svojoj plodnoj produkciji, Edgar Alan Po, majstor za misteriju i sablasno, pisac neobične genijalnosti i vizionarske mašte, suočio nas je sa atmosferom jeze i straha, sa bizarnim i tajanstvenim zapletima, zastrašujućim i halucinantnim, istražujući senovita područja skrivena iza prividne normalnosti našeg postojanja. Od zloslutnih alegorija do napetosti i neizvesnosti, njegove priče u knjizi Izabrana dela nezaboravna su i originalna istraživanja mračnije strane života, bezvremeni uvid u najzagonetnije kutke ljudske duše, remek-dela u kojima se sjedinjuju strava i zločin, tama i ludilo, ljubav i smrt.

Noć veštica je odlična prilika da uživate u sjajnim naslovima Vulkan izdavaštva. Pretražite sajt vulkani.rs i poručite odabrane Vulkan knjige po šokantnim cenama.

* Dodatni popust od 20% sabira se sa postojećih 20% popusta na sajtu.

** Na kupovinu tri i više knjiga obračunava se dodatnih 10% popusta.

*** Tokom akcije, 30. i 31. oktobra, dostava na teritoriji Republike Srbije je besplatna.