Pretraži sajt
%
×
DO 50% POPUSTA NA SVE BOOKTOK HITOVE
dana sati minuta sekundi

Interaktivna i edukativna „Opšta enciklopedija: Postanite genije“

28.
9.
2021.

Interaktivna knjiga edukativnog karatkera Opšta enciklopedija: Postanite genije namenjena je deci uzrasta od 9 do 12 godina. Pružajući zanimljive odgovore na različita pitanja iz opšteg obrazovanja, obogaćena zanimljivim ilustracijama i različitim zadacima, knjiga predstavlja lak način da dete nauči mnogo zanimljivih podataka o različitim temama.

Deca neće moći da odole knjizi Opšta enciklopedija: Postanite genije jer predstavlja pravi izazov i budi želju za sticanjem novih znanja. Najpre, knjiga nudi zanimljive činjenice, upotpunjene prelepim fotografijama iz različitih oblasti. Na taj način, dete će moći da obnovi znanja i tako se pripremi za kvizove i izazove. Zatim, sledi uzazov. Potrebno je pažljivo pogledati ponuđene fotografije i pravilno ih povezati s odgovorima koji se nalaze u panelu sa strane. Tačni odgovori se nalaze napisani naopačke, na dnu stranice. Tako je moguće proveriti rezultate izazova. Samo, bez varanja! Za svako poglavlje postoji slikovni kviz, od uočavanja insekata do pronalaska puta kroz lavirint. Rezultati kvizova nalaze se u Rešenjima na kraju knjige.

Sa preko 60 oblasti, enciklopedija pokriva širok spektar interesovanja. Možete li da pronađete reku Amazon na mapi sveta? A planinu Fudži? Umete li da razlikujete krsnu od grudne kosti? Možete li da prepoznate arheopteriksa, i uočite razliku između bejzbol i teniske loptice?

Ne? Onda je ovo savršena knjiga za vas! Proučite fantastične činjenice, rešite preko pedeset čudesnih fotografskih kvizova i krenite od početnog, preko naprednog, sve do nivoa genija!

Testirajte svoje znanje i naučite pregršt novih informacija tako što ćete knjigu Opšta enciklopedija: Postanite genije kupiti na sajtu vulkancic.rs i u svim knjižarama Vulkan.