Pretraži sajt
%
×
DO 50% POPUSTA NA SVE BOOKTOK HITOVE
dana sati minuta sekundi

ZAVIRITE U ČUDESNI SVET OKO NAS IZ UDOBNOSTI SVOG DOMA

9.
9.
2021.

Za mališane predškolskog uzrasta Vulkančić je priredio knjigu edukativnog karaktera koja nudi lak i zabavan način da se upoznaju sa gradovima i kulturama sveta.

 

Čudesni svet oko nas interaktivna je knjiga, obogaćena živopisnim ilustracijama koje podstiču vizuelno učenje i lakše pamćenje. Mališani će imati priliku da posete 60 zemalja širom sveta, a da uopšte ne izađu iz kuće. Knjiga je organizovana na zanimljiv način jer se rasklapa poput mape, koja vodi kroz mnogobrojne znamenitosti sveta. Putovanje otpočinje u svetu ljudi, razgledanjem velelepnih građevina, upoznavanjem sa kulturama i načinima razonode u raznim državama. Nakon toga, prelazi se u svet prirode gde mališan ima priliku da pešači kroz pustinje i prašume, razgledajući najspektakularnije prizore koje planeta Zemlja može da ponudi.

Knjigu Čudesni svet oko nas priredili su Šarlot Gijen, nagrađivana spisateljica za decu i ilustrator Oliver Averli. Namenjena je uzrastu od 5 do 7 godina i predstavlja idealan poklon za svako radoznalo dete.

Poručite je putem sajta www.vulkancic.rs.