Pretraži sajt
%
×
DO 50% POPUSTA NA SVE BOOKTOK HITOVE
dana sati minuta sekundi

Најлепше приче о грчким боговима и јунацима на једном месту: „Грчки митови”

6.
4.
2021.

Сви радознали читаоци узраста до 12 година биће одушевљени књигом Џина Мингиса Грчки митови. Приче из једне од најбогатијих митологија човечанства сада су представљене на нов и интересантан начин, по укусу савремених генерација. Сваку причу допуњују предивне илустрације, а питак стил писања помоћи ће сваком детету да се попне на сам врх Олимпа и упозна свет грчких богова.

Запловите с Јасоном и Аргонаутима, ухватите се укоштац с калидонским вепром заједно с Аталантом, попните се на Олимп и станите поред врховног бога Зевса. Више од 30 илустрованих прича у овој књизи провешће вас кроз разне авантуре и упознати с неустрашивим херојима и моћним боговима старе Грчке.

Едукативна књига Грчки митови приближиће радозналој деци чудесни свет грчке митологије, који настањују богови, хероји и разноврсна изузетна створења. Текст употпуњују предивне илустрације, а хумор му даје посебан квалитет. Добро познате приче обучене су у ново рухо.

Нека и ваше дете постане део легенди које се препричавају вековима. Поручите књигу Грчки митови путем сајта www.vulkancic.