Pretraži sajt
%
×
DO 50% POPUSTA NA SVE BOOKTOK HITOVE
dana sati minuta sekundi

Vesti

06.
Jun
2024
Vesti
Među veličanstvenim kulama i zamkovima srednjovekovne Italije, isprepletana intrigama i strastima, odvija se jedna od najvećih ljubavnih priča svih vremena, zabranjena i nemoguća.
06.
Jun
2024
Vesti
Priča o slomljenim dušama, izdajama i prekinutim porodičnim vezama – ovo je do sada najuzbudljivije delo nagrađivane autorke. Sukobljena s traumama iz prošlosti, Šarli ulazi u slojevitu istragu koja će joj polako otkrivati mračne tajne lokalne zajednice. 
05.
Jun
2024
Vesti
Ovo je priča o mladoj umetnici koja dolazi u francusku prestonicu kako bi ostvarila svoje snove i postala poznata balerina. Grad svetlosti će postati njen dom, a svaki kutak grada će postati deo njene priče. 
05.
Jun
2024
Vesti
Francuska spisateljica Klemans Mišalon nas svakim pasusom, svaki opisom uvlači u duboku tminu, zbog čega će vam srce brže zakucati i zbog čega ćete možda pažljivije gledati oko sebe. 
04.
Jun
2024
Vesti
Knjiga „Zločin i kazna“ nam pruža svevremenu i dubinsku analizu duhovnog stanja Evrope sredinom XIX veka, razotkrivajući najpodlije poroke društva i večno moralno posrnuće čovečanstva.
30.
May
2024
Vesti
Vulkan izdavaštvo je objavilo nastavak ljubavnog trilera Dženifer Lin Barns „Igra naslednika“, koji je osvojio brojnu čitalačku publiku širom sveta.
29.
May
2024
Vesti
Pripremite se za glasan smeh jer ćete romantični istorijski roman „Jednom vereni, vereni zauvek“ Virdžinije Hit pojesti kao omiljeni desert.
28.
May
2024
Vesti
Naslove uz koje ćete pronaći unutrašnji mir i istražiti dubinu svoje duše „Mijang sang“ i „Čovek koji se plašio da živi“ potražite na sajtu vulkani.rs ili u najbližoj knjižari Vulkan.
27.
May
2024
Vesti
Ova knjiga predstavlja imaginarnu priču o Džejn Ostin kao detektivki koja istražuje misteriozne događaje. Roman nudi zanimljivu perspektivu na život i dela slavne spisateljice kroz prizmu kriminalističkog zapleta.
27.
May
2024
Vesti
Priča uključuje mnoge uobičajene teme krimi-trilera – od fatalne žene do zastrašujućih neprijatelja – ali i toliko nadrealnih posebnosti kakve poseduje samo Bob Mortimer.
24.
May
2024
Vesti
Dobitnik ITW nagrade za najbolji triler 2023. godine
24.
May
2024
Vesti
U moćnom trileru Holi Džekson Dobra devojka, zla krv, koji je zaveo milione čitalaca širom sveta, na površinu će isplivati još mnogo tajni.
23.
May
2024
Vesti
Debitantski roman Šelbi van Pelt „Izuzetno blistava stvorenja“ je jedna od onih rezonantnih knjiga toliko savršeno uglađena da se čini nemogućim da autorka nema već nekoliko dela iza sebe.
23.
May
2024
Vesti
Više od dva miliona čitalaca onlajn
22.
May
2024
Vesti
Inspirativna priča o ambiciji, rivalstvu i snazi ljudske duše
21.
May
2024
Vesti
Ako postoji podela na muške i ženske knjige, za dame će ovo leto biti jedno od najuzbudljivijih.
20.
May
2024
Vesti
Vulkan izdavaštvo objavilo je BookTok hit „Leto prekršenih pravila” autorke K. L. Volter, koji će se posebno dopasti ljubiteljima američke pop-kantri pevačice Tejlor Svift.
15.
May
2024
Vesti
Vulkan izdavaštvo priprema ljubavni klasik nekadašnje književnice i novinarke Gven Bristou Kalifornijska simfonija, koji se smatra svojevrsnim klasikom američke književnosti i koji je poslužio i kao inspiracija za istoimeni film iz 1954. godine.
14.
May
2024
Vesti
Uskoro nam stiže nova BookTok senzacija „Igra se nastavlja”, uzbudljiva priča o čuvenoj Ejveri, koja sada mora da igra za život – jer to više nije samo borba za novac i moć.
13.
May
2024
Vesti
U izdanju Vulkan izdavaštva u prodaji je knjiga „Mijang sang“, koja će vam pomoći da postignete život u ravnoteži i sreći.