Pretraži sajt
%
×
DO 50% POPUSTA NA SVE BOOKTOK HITOVE
dana sati minuta sekundi

Vesti

02.
Jul
2024
Vesti
Slikovnice pospešuju razvoj fine motorike i razvijaju sposobnost logičkog zaključivanja i povezivanja. Raznobojne ilustracije stimulišu razvoj vida i prepoznavanje boja, a učenje novih reči je jednostavno i zabavno.
02.
Jul
2024
Vesti
Za sve one koji su motivisani da naprave promenu i one koji su fokusirani na lični razvoj, žele da rade na sebi i unaprede kvalitet svog života, Vulkan izdavaštvo izdvaja tri najnovija naslova koji zanimljivim primerima iz života daju uputstva kako da to i postignu.
01.
Jul
2024
Vesti
Kavana nije stvorio samo junaka u liku Edija Flina već i refleksiju naših sopstvenih stremljenja ka pravdi i istini, čime je „Pedeset-pedeset“ postao nezaobilazno delo savremene pravne literature.
01.
Jul
2024
Vesti
Duhovitost u ovoj priči postaje most koji povezuje svetove, dok protagonistkinja, suočena sa izazovom da dokaže da nije počinila samoubistvo kako bi izbegla dugotrajni boravak u limbu, pronalazi neočekivane saveznike među živima.
27.
Jun
2024
Vesti
Da li ste spremni da izbrišete granicu između fikcije i realnosti? Uronite u pejzaž koji ostavlja trag u dubinama duše i neumitno traži odgovore na pitanja skrivena u srcu tame. Skandinavski trileri ne pružaju utehu ili lažnu nadu. Oni su surova introspekcija, podsećanje da istinska opasnost ne dolazi spolja, već iz dubina vlastite duše.
27.
Jun
2024
Vesti
Da li ste ikada osetili da se nalazite na ivici sagorevanja – želeli ste da date veći doprinos, ali vam je nedostajalo energije, trčali ste brže, ali se niste približavali svojim ciljevima, i uvideli ste da je sve mnogo teže nego što je ranije bilo?
25.
Jun
2024
Vesti
Vulkan izdavaštvo priprema novu knjigu proslavljenog putopisca Dušana Miklje „Galerija: Zatvoreno zbog popisa“, koja se naslovom izdvaja od svih ostalih u Mikljinom bogatom književnom opusu. Ovaj naslov jeste metafora za prostor pripovedačevog sećanja i imaginacije.
25.
Jun
2024
Vesti
Jedan od najprodavanijih romana u Nemačkoj - jednostavna filozofija mačjeg života „Frenki“, koja leči srce i dušu, podseća nas na to da uvek ima dovoljno dobrih razloga za život.
25.
Jun
2024
Vesti
Priručnik „Zodijak: Tarot karte“ vodi nas u svet astrologije, kroz tradicije različitih kultura stare hiljadama godina, i ukazuje nam na priče, božanstva i ljude koji tamo žive, koji nam pružaju neverovatno bogatstvo slika za proricanje.
24.
Jun
2024
Vesti
Domaća književnost nije samo zbirka knjiga, to je živo tkivo naše kulture, ogledalo društvene, političke, kulturne i emocionalne realnosti. U tim delima osećamo puls svakodnevnog života, ali i izvanrednost trenutaka usidrenih u istoriji. 
21.
Jun
2024
Vesti
Na Vulkanovoj listi knjiga za ovo leto našla su se tri žanrovski različita naslova o kojima ćete dugo razmišljati nakon što pročitate njihove poslednje stranice. Vulkan izdavaštvo izdvaja ljubavni roman nekadašnje književnice i novinarke Gven Bristou „Kalifornijska simfonija”.
20.
Jun
2024
Vesti
Odlučnima da održe um u mirnom stanju na duhovnom putovanju kroz sopstvene unutrašnje neistražene predele Vulkan izdavaštvo preporučuje nekoliko vrhunskih knjiga koje afirmišu onu vrstu osnaživanja koja će zauvek promeniti način na koji pristupamo mentalnom zdravlju i brizi o sebi. 
18.
Jun
2024
Vesti
Svojim sveobuhvatnim vodičem don Miguel Ruis inspiriše čitaoce da istraže dubine svoje duše kroz niz praktičnih saveta, vežbi i rituala, vodeći ih na transformativno putovanje ka prevazilaženju straha, osude i krivice, te ka postizanju stanja unutrašnje snage i slobode.
18.
Jun
2024
Vesti
Vulkan izdavaštvo je objavilo ljubavni klasik nekadašnje književnice i novinarke Gven Bristou, koji se smatra svojevrsnim klasikom američke književnosti i koji je poslužio i kao inspiracija za istoimeni film iz 1954. godine.
17.
Jun
2024
Vesti
Priče koje će vas držati budnima do kasno u noć i terati vas da okrenete još jednu stranicu, i još jednu, sve dok ne dođete do kraja i konačno saznate istinu potražite na sajtu vulkani.rs ili u omiljenoj knjižari Vulkan.
17.
Jun
2024
Vesti
Bestseler „Njujork tajmsa“ i BookTok hit „Kako ubijaju dobre devojke“ ovenčan britanskom Nacionalnom književnom nagradom 2020. godine dobio je svoj nastavak.
14.
Jun
2024
Vesti
Ukoliko tražite ljubavne romane koji će osvojiti vaše srce i o kojima ćete dugo razmišljati nakon poslednje pročitane stranice, Vulkan izdavaštvo ima dobre preporuke – od najnovijeg romana jednog od najcenjenijih italijanskih autora na savremenoj književnoj sceni Matea Strukula
12.
Jun
2024
Vesti
Grof Feram je smislio šaradu i upleo se u mrežu sopstvenih izmišljotina nakon što je svojoj majci, odlučnoj da ga oženi, predstavio lažnu verenicu. 
10.
Jun
2024
Vesti
U knjižari Vulkan u Sremskoj 2 u Beogradu, u sredu, 12. juna, od 19 sati, biće predstavljena dosad najobuhvatnija knjiga o naučniku koji je promenio svet, autora Branimira Jovanovića.
07.
Jun
2024
Vesti
U briljantnoj knjizi „Kompleks Sacume“ najomiljenijeg komičara u Engleskoj stigla je misterija zbog koje ćete umreti od smeha. Priča uključuje mnoge uobičajene teme krimi-trilera, od fatalne žene do zastrašujućih neprijatelja, ali i toliko nadrealnih posebnosti kakve poseduje samo Bob Mortimer.