Pretraži sajt

Dugi redovi za Majićev potpis - „Pod tuđim suncem“ hit Beogradskog sajma knjiga 

21.
10.
2024.

Da se na najnoviji roman Miodraga Majića Pod tuđim suncem i previše čekalo, još jednom su potvrdili brojni zainteresovani čitaoci koji su na štandu Vulkan izdavaštva u Hali 1 strpljivo čekali u dugim redovima, kako bi dobili potpisan primerak knjige i na kratko popričali sa svojim omiljenim piscem.

Priča o Kosti i Mariji naišla je na sjajan odziv posetilaca, a oni koji još uvek nisu pročitali knjigu Pod tuđim suncem, imali su pitanja za autora koji je sa puno pažnje pričao sa svojim poštovaocima. 

I rezultati ukazuju na ogromnu popularnost Majićevog novog romana - u prva dva dana Sajma Pod tuđim suncem zauzela je prvo mesto na listi najtraženijih knjiga. 

Upustite se i vi u uzbudljivu priču o Kosti i Mariji, koju ćete pročitati u dahu i koja će vam ponuditi novu nadu kroz likove koji sebe vide kao gubitnike. Očekujte vrtlog emocija i zapleta zbog kojih knjigu nećete moći da ispustite iz ruku. 

Predstavljanje knjige Pod tuđim suncem održano je 14. oktobra u prepunom BitefArtCafe-u, a svi zainteresovani čitaoci koji nisu uspeli da uđu na promociju i budu u nedelju na Beogradskom sajmu, imaće priliku da omiljenog pisca pozdrave u subotu, 26. oktobra, u Hali 1 na štandu Vulkan izdavaštva, u periodu od 17 do 18 sati.