Pretraži sajt

Prvog dana 67. Beogradskog sajma knjiga najtraženiji novi romani Miodraga Majića i Gijoma Musoa

20.
10.
2024.

Na štandovima Vulkan izdavaštva u halama 1 i 4 Beogradskog sajma nakon prvog dana najveću pažnju brojni posetioci poklonili su novim romanima Miodraga Majića i Gijoma Musoa Pod tuđim suncem i Neko drugi

Koliko su čitaoci željno iščekivali još jedan Sajam i najveći praznik knjige, pokazalo je veliko interesovanje koje je vladalo već u prepodnevnim satima, da bi tokom dana i večeri zavladala prava čitalačka euforija. 

Čitaoci su posebno pažnju usmerili i na dela Tihi pacijent, Dobra devojka, zla krv, Kućna pomoćnica, Ne veruj u sve što misliš, kao i na druge romane Miodraga Majića - Ostrvo pelikana, Deca zla, Rudnik.

Vulkan izdavaštvo i ove godine predstavlja bogatu produkciju noviteta i naslova koji su ubrzo po objavljivanju postali svetski bestseleri i dobili prestižne međunarodne nagrade. Neki od njih su i nova knjiga Ričarda Ozmana Ko umire poslednji, Pozitivni ljudi Bernarda Stamateasa, Na srećnom mestu Emili Henri, Mesec nad Zanzibarom Kolina Falkonera. 

I Vulkančić u svojoj bogatoj ponudi predstavlja pregršt naslova i najnovije priče omiljenih junaka - Moja prva zvučna knjiga: Snežana i sedam patuljaka, Pepeljuga, Džeronimo Stilton Skejt za dvoje, Isidora Mun i nova devojčica, kao i predivne bajke za decu, poput knjiga 10 priča o životinjama za laku noć i Najlepše priče svih vremena

Do 27. oktobra čekamo vas na štandovima Vulkan izdavaštva u halama 1 i 4.