Pretraži sajt

Erupcija bestselera i sajamskih popusta do 27. oktobra na štandovima Vulkan izdavaštva

18.
10.
2024.

Na 67. Međunarodnom sajmu knjiga u Beogradu, od 19. do 27. oktobra, Vulkan izdavaštvo će se predstaviti izuzetno bogatom ponudom koja će zadovoljiti sve ljubitelje pisane reči. I ove godine, tokom najveće književne i kulturne manifestacije u Srbiji i regionu čitaoci će moći da uživaju u raznovrsnim hitovima, uključujući svetske bestselere, domaća izdanja, kao i popularne dečje naslove koji osvajaju srca najmlađih.

Vulkan će ponuditi značajan broj novih naslova po promotivnim cenama, a popularni hitovi će biti dostupni po izuzetno pristupačnim sajamskim cenama.

Posetioci će imati priliku da se sretnu sa najčitanijim domaćim autorima, razmene utiske i sa sobom ponesu potpisan primerak omiljene knjige.

Očekujte vrhunska dela koja su zagospodarila svetskim top-listama u godini za nama!

U središtu pažnje je trilogija Stivena Kinga Gvendi, kao i fascinantno istraživanje Beva Vinsenta o radu i uticaju „kralja horora“ u impresivnom izdanju Stephen King: Sveobuhvatno istraživanje njegovog rada, života i uticaja.

Na domaćoj književnoj sceni nedavno je zablistao još jedan briljantni roman iz pera Miodraga Majića – Pod tuđim suncem, koji se bavi temama identiteta i potrage za mestom u svetu, dok Ričard Ozman svojim duhovitim pripovedanjem nastavlja da oduševljava u romanu Ko umire poslednji.

U Lepim blistavim ljudima Majkla Grothausa susrešćete se s misterijama koje prevazilaze granice vremena i prostora. Pripremite se za napetost koja će vas naterati da preispitate sve što mislite da znate o prošlosti i budućnosti! Mlada Kubanka, čaj i sutra Lore Tejlor Nejmi navešće vas da razmislite o vlastitim željama i odlukama i zapitate se šta znači voleti i kako pronaći svoju istinu.

Gijom Muso poziva ljubitelje misterije da zarone u intrigantni svet njegovog novog romana Neko drugi, dok će avanturiste očarati fantastična epska pripovest Kolina Falkonera u romanu Mesec nad Zanzibarom. Za nepopravljive romantike, Vulkan izdvaja dirljivu priču Na srećnom mestu, bestseler autorke Emili Henri.

Onima koji traže savete za ljubav preporučujemo priručnik Osam pravila ljubavi Džeja Šetija, pun praktičnih uputstava za izgradnju zdravih ljubavnih veza. Za roditelje izdvajamo Tajne vaspitanja najsrećnije dece na svetu autorke Kaije Pure, knjigu koja otkriva kako nordijski principi roditeljstva mogu doprineti sreći i blagostanju dece, stvarajući generacije koje su emocionalno otporne i srećne. Bogatstvo koje novac ne može da kupi Robina Šarme predstavlja filozofiju za postizanje ispunjenog života po modelu koji je legendarni stručnjak za lični razvoj i mentor milijarderima, profesionalnim sportskim superzvezdama i državnicima predstavljao svojim klijentima. Vodič Uticaj je vaša supermoć Zoi Čans naučiće vas kako da preobrazite svoj život, svoju organizaciju, a možda čak i svet oko sebe. Indijski put do sreće, koji uključuje beskonačne puteve unutar sebe, preko stranica knjige Namaste Franseska Miraljesa i Ektora Garsije odvešće vas do otkrića koje može da promeni vaš život.

Za najmlađe čitaoce, Vulkančićev svet otvara vrata mašte i znanja. Pripremili smo pregršt edukativnih knjiga koje podstiču kreativnost i radoznalost, fantastične romane i jedinstvene knjižice sa aktivnostima koje čitanje čine zabavnim.

Knjiga Sadi i Sjaj poziva mlade istraživače da se povežu s prirodom i svemirom i otkriju tajne biljaka i nebeskih tela. U Dogmenu: Sluzavka 22, omiljeni borac za pravdu vodi nas u nove urnebesne avanture koje će zabaviti sve ljubitelje akcije. Priča Isidora Mun i nova devojčica prati omiljenu junakinju u novoj knjizi Harijet Mankaster koja istražuje teme prihvatanja i empatije.

Za noći ispunjene čarolijom, tu su Vulkančićeve nežne priče za pospane mališane 10 priča o životinjama za laku noć, kao i antologija Najlepše priče svih vremena.

Malim detektivima i istraživačima voljeni Džeronimo Stilton garantuje mnogo smeha! Pratite ga u novim uzbudljivim pustolovinama – Šerlokove avanture: Slučaj crne magle i Džinovi sa Čokoladnih brežuljaka.

Vulkan izdavaštvo poziva sve čitaoce na nezaboravne dane druženja sa knjigom, i podseća da će tokom najveće književne i kulturne manifestacije u Srbiji i regionu biti organizovani susreti sa piscima koji su oblikovali savremenu književnu scenu.

 

 

Raspored potpisivanja knjiga na štandu Vulkan izdavaštva u Hali 1

 

NEDELJA, 20. OKTOBAR

Miodrag Majić od 17 do 18 sati

 

UTORAK, 22. OKTOBAR

Branimir Jovanović – od 19 do 20 sati

 

ČETVRTAK, 24. OKTOBAR

Mirjana Milenić Mimi – od 11 do 12 sati

Slobodan Stanišić – od 12 do 13 sati

 

PETAK, 25. OKTOBAR

Vanja Mandić Maravić – od 17 do 18 sati

Dušan Miklja – od 18 do 19 sati

Maja Maršićević, Marijana Jordanov i Violeta Sremčević  – od 19 do 20 sati

 

SUBOTA, 26. OKTOBAR

Miodrag Majić – od 17 do 18 sati