Pretraži sajt
%
×
ODABRANI DEČJI NASLOVI 50%
dana sati minuta sekundi

Ekskluzivna prodaja nove knjige Miodraga Majića „Pod tuđim suncem“ – od 10. do 15. oktobra na vulkani.rs

1.
10.
2024.

Samo na vulkani.rs od 10. do 15. oktobra

S velikim uzbuđenjem najavljujemo da će novi roman Miodraga Majića Pod tuđim suncem ekskluzivno biti u prodaji od 10. do 15. oktobra na sajtu vulkani.rs. Ne propustite priliku da budete među prvima koji će uživati u ovom izvanrednom delu!

Očekujte emotivno putovanje kroz lavirint ljudskih emocija i unutrašnjih borbi, koje će vas ostaviti bez daha. Pripremite se da otkrijete svet u kojem se sreću sudbine gubitnika, ali i onih koji ne odustaju od svojih istina.

Majić, jedan od najistaknutijih pisaca na domaćoj književnoj sceni, još jednom je potvrdio svoj talenat stvorivši junake čije će priče odjekivati u vama dugo nakon što sklopite korice.

U romanu Pod tuđim suncem, Kosta Rašić, penzionisani oficir, kreće na putovanje koje će promeniti njegov život. Njegov susret sa Marijom, taksistkinjom koja će postati njegov saputnik, postavlja temelje za emotivnu avanturu ispunjenu neotkrivenim emocijama, gubicima i nadom.

U ovoj knjizi, svaka rečenica otvara vrata refleksije o univerzalnim temama izgubljenosti i potrage za identitetom.

Dok Kosta i Marija kroz svoje dijaloge istražuju suštinu ljudske patnje i istine koje često ostaju skrivene, Majić nam pokazuje da tišina može govoriti više od reči, podsećajući nas na to da je svaka priča jedinstvena, ali i univerzalna.

Pozivamo vas da ne propustite priliku da budete među prvima koji će otkriti ovu fascinantnu priču. Roman Pod tuđim suncem uskoro možete potražiti na vulkani.rs!